Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK merenkulun alan valmennuskurssi

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Haluatko opiskella merenkulkua?

"Opetus oli erittäin tehokasta ja lyhyessäkin ajassa asiat pystyttiin käymään läpi."

Merenkulun alalta valmistuu merikapteeneja ja insinöörejä. Opintojen laajuus on 270 opintopistettä. Merikapteeniksi voi opiskella Yrkeshögskolan Noviassa Turussa sekä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulussa Kotkassa. Insinööritutkinnon voi suorittaa Kaakkois-Suomen Ammattirkorkeakoulussa Kotkassa tai Satakunnan ammattikorkeakoulussa Raumalla. 

Ammattikorkeakoulun merenkulun alan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut uudistuneessa AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti. Halutessasi voit ostaa myös pelkän AMK-netin.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Merenkulun alan ammattilainen työelämässä

Merenkulun alasta valmistuneet voivat toimia päällystötehtävissä sekä kansallisilla että kansainvälisillä aluksilla. Koulutuksesta työllistytään myös johtotehtäviin esimerkiksi laivanrakennuksen tai rahtitoiminnan parissa. 

Merikapteenin koulutuksen saaneet toimivat yleensä päällikkönä, ja ovat vastuussa aluksesta sekä lastista. Valmistuneella merikapteenilla on hyvät merimiestaidot sekä perusteellista laivateknologiatuntemusta.

Merenkulun alan insinöörikoulutus valmistaa konepäällikön tehtäviin. Konepäällikkönä vastuualueena on aluksen tekninen osasto sekä tekninen turvallisuus. Valmistuneella merenkulkualan insinöörillä on hyvät merimiestaidot, koneoppitietämystä sekä sähkötekniikkaosaamista. 

Koulutuksen sisältö

  • Päätöksentekotaidot
  • Opetuskieli
  • Englannin kieli
  • Matemaattiset taidot

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: