Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Merikapteenin ammatissa pääset näkemään maailmaa ja seilaamaan kansainvälisillä vesillä

Merenkulun alan AMK-tutkinto antaa sinulle valmiuden aluksen ohjaamiseen, merimies- ja johtamistaitoihin sekä turvallisuus- ja hätätilanteisiin. Tutkinnon suoritettua sinulla on mahdollisuudet niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin merenkulun työtehtäviin ja pääset seilaamaan makeimmille vesille.

Jotta unelmasi merikapteenin tai merenkulun insinöörin ammatista voisi toteutua, tulisi opintojen pariin pääsemiseksi läpäistä AMK-valintakoe. Valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi, ja haastavaan kokeeseen onkin valmistauduttava hyvin.

Parhaan boostin AMK-valintakokeen läpäisyyn saat valmennuskurssilta, jossa opiskellaan juurikin kokeen kannalta olennaisia asioita. Kurssin avulla et tule tuhlanneeksi aikaasi turhiin osa-alueisiin ja saat eväät paitsi siihen, mitä pitää opiskella myös siihen, miten kannattaisi opiskella, jotta se olisi tarpeeksi tehokasta.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä, mistä kertoo parhaiten se, että vuonna 2021 yrityksen valmennuskursseilta pääsi eniten AMK-hakijoita haluamiinsa kouluihin. Ei siis ole ihme, että jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia muille.

Eezy Valmennuskeskuksen kurssien teho perustuu ennen kaikkea parhaisiin opettajiin ja laadukkaaseen opetusmateriaaliin. Monipuolisten harjoitustehtävien, harjoituskokeiden sekä opetusvideoiden avulla pääset treenaamaan juuri niitä asioita mitä kokeessa vaaditaan, ja lisäksi opettaja ja tutorit ovat tukenasi koko valintakoeprosessin aikana. Unohtamatta tietenkään muiden opiskelijoiden vertaistukea, mikä on korvamaatonta!

Opetuksen lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, mikä tekee opetuksesta henkilökohtaisempaa, vaikka valitsisitkin esimerkiksi etäopetus- tai itseopiskelukurssin.

Valitse itsellesi sopivin merenkulkualan valmennuskurssi: 

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.   

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentojen lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa. Elokuun kurssi on matikkapainotteinen.  

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.  

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.  

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: