Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalle?

”Selkeää opettamista. Auttamisen halu korostui myös, sillä opettaja tuntui välittävän.”

Sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalalta valmistuu muun muassa fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, sosionomeja ja toimintaterapeutteja. Opinnot kestävät kolmesta vuodesta neljään ja puoleen vuoteen.

Ammattikorkeakoulun sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut uudistuneessa AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli 
  3. Englannin kieli 
  4. Matemaattiset taidot
  5. Eettiset taidot

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: