Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi

SOTELI alan monipuoliset työmahdollisuudet odottavat, mutta ensin tulisi läpäistä valintakoe

Oletko löytänyt kutsumuksesi sote-, liikunta- tai kauneudenhoitoalalta, mutta unelmiesi opiskelupaikan saavuttaminen kaipaa toteutuakseen kunnon lisäboostia? Haaveiletko esimerkiksi toimintaterapeutin, sairaanhoitajan tai fyssarin ammatista? SOTELI alan opintojen pariin pääseminen vaatii AMK-valintakokeen läpäisyä, jossa mitataan muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi. 

Jos nyt mietit miten ihmeessä nämä kaikki tulisi osata niin hyvin, että opiskelupaikka aukeaa, niin jatka lukemista! Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä - jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi valmennuskurssia kaverilleen. Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeisiin, joten ei siis ihme, että kurssit ovat kehuttuja!

Saat rutkasti lisäapua SOTELI alan pääsykokeeseen joko lähiopetuskursseilta, online-kursseilta tai Koti- ja Nettikursseilta, joissa opiskellaan itsenäisesti kattavan materiaalipaketin avulla. Riippuen siitä minkä kurssin valitset, saat itse opetuksen tueksi ison liudan harjoitustehtäviä, harjoituspääsykokeita sekä opetusvideoita. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja aikatauluihisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja. 

Ammattikorkeakoulun sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan hakukohteisiin hakee vuosittain yli 40 000 hakija, joten pääsykokeisiin ei todellakaan kannata mennä ilman kunnollista valmistautumista. Eezy Valmennuskeskuksen tehtävänä on hioa taitosi ja oppisi niin hyväksi, että pääsykoepäivänä loistat kuin timantti, eikä epävarmuudesta ole tietoakaan.

Valitse sopiva SOTELI alan valmennuskurssi:

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.  

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa. Elokuun kurssi on matikkapainotteinen.

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita. 

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla. 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: