Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK tekniikan alan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK tekniikan alan valmennuskurssi

AMK tekniikan alan valmennuskurssi

Matematiikka, englanti ja vastaustekniikka kerralla kuntoon tekniikan alan valmennuskurssilla

Tekniikan alan valintakokeeseen ei kannata lähteä takki auki, sillä kilpailu opiskelupaikoista on kovaa ja eri tekniikan alan opintojen pariin hakeekin vuosittain kymmeniä tuhansia opiskelijoita. Parhaan avun AMK-valintakokeeseen saat tekniikan alan valmennuskurssilta, jossa prepataan nimenomaan pääsykokeessa vaadittuja asioita.

Jotta samaan opiskelupaikkaan ei tarvitsisi hakea vuosi toisensa jälkeen, kannattaa valintakokeeseen valmistautuminen hoitaa kerralla kuntoon. Tekniikan alan pääsykokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, matemaattis-luonnontieteellistä osaamista, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.  

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssin avulla hiot osaamisesi sille tasolle, mitä vaaditaan kokeen läpäisyyn. Lähi- ja etäopetuksen lisäksi saat apua harjoitustehtävistä, harjoituspääsykokeista ja opetusvideoista. Yritys on Suomen tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä, joten ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisista suosittelisi valmennuskurssia muille. Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeisiin, mikä kertoo parhaiten kurssien ja opetuksen laadusta.

Opetuksen lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, mikä tekee opetuksesta henkilökohtaisempaa, vaikka valitsisitkin esimerkiksi etäopetus- tai itseopiskelukurssin. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omaan elämäntilanteeseen ja tarpeisiin sopivan kurssin.

Valitse itsellesi sopivin tekniikan alan valmennuskurssi:  

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arkisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.    

  Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentojen lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa. Elokuun kurssi on matikkapainotteinen.   

  Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.   

  Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.   

  Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK tekniikan alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK tekniikan alan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: