Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK tekniikan alan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK tekniikan alan valmennuskurssi

AMK tekniikan alan valmennuskurssi

Haluatko kehittää matemaattisia taitojasi ja varmistaa osaamisesi tekniikan AMK-valintakokeessa?

Valmennuskeskuksen tekniikan valmennuskurssilla hiot taitosi huippuunsa laadukkaan opetuksen ja monipuolisten tehtävien avulla. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja.

Tekniikan alan AMK-hakukohteisiin hakee vuosittain yli 20 000 hakijaa, joista suuri osa hakee tietotekniikan insinöörikoulutuksiin. Pääsykokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.

Valmennuskeskuksen kurssit valmentavat sinut tehokkaasti valintakokeeseen. Voit valita esimerkiksi lähiopetuskurssin, itseopiskelupaketin, verkossa toteutettavan Online-kurssin tai opetusvideoita sisältävän kotikurssin.

Miksi valmennuskurssille?

”Opettaja tosi hyvä. Tuli itsevarmempi olo vaikka oon todella huono englannissa. Ja motivaatiota lukea ja opiskella lisää englantia.”

– Valmennuskeskuksen AMK-kurssilainen keväällä 2021

Valmennuskeskuksen tekniikan kurssilla saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset materiaalit, helppokäyttöisen oppimisympäristön sekä runsaasti eritasoisia tehtäviä. Ammattitaitoiset opettajat ja tsemppaavat tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan, sillä voit kääntyä heidän puoleensa milloin tahansa.

AMK tekniikan alan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot
  5. Matemaattis-luonnontieteelliset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK tekniikan alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK tekniikan alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK tekniikan alan valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: