Valmennuskurssit

Biologian abikurssi

Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Biologian abikurssi

Ota biologia kerralla haltuun valmennuskurssin avulla ja loista yo-kirjoituksissa

Opettajien saama palaute oli 5/5 biologian Online-kurssilta vuonna 2021.

Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun on oltava valmis panostamaan ylioppilaskirjoituksiin. Esimerkiksi, jos olet hakemassa lääkikseen on biologia tärkeä ottaa haltuun.

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla saat selkeän kokonaiskuvan lukion biologiasta ja ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat. Voit valita kurssivalikoimasta omaan elämäntilanteeseen sopivan kurssin ja itsellesi parhaimman tavan oppia. Online-opetuksessa käyt opettajan pitämillä etäluennoilla, kun taas Koti- ja Nettikursseilla opiskelet itsenäisesti kattavan teoria- ja tehtäväpaketin avulla. Valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan abikurssin – olit sitten ensikertalainen tai korottaja! Opettajien tekemät opetusvideot, harjoitustehtävät ja simuloitu yo-koe auttavat sinua hiomaan taitosi sille tasolle, missä niiden yo-kirjoituksissa kuuluisikin olla.

Valmennuskurssilla voit opiskella ajan kanssa ja täsmällisesti mistä päin maailmaa tahansa, ja astella yo-kokeeseen täynnä itsevarmuutta ja ilman pelkoa siitä, jäikö jokin tärkeä asia pänttäämättä tai epäselväksi.  Valmennuskurssin tarkoitus on nimittäin valmentaa sinut juurikin yo-koetta varten, joten siellä käydään läpi kaikki kokeen kannalta tärkeimmät asiat. Oli kurssivalintasi sitten mikä tahansa, voit aina kysyä opettajalta apua. Lisäksi harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin Abitti-kokeessa, joten itse biologian yo-kokeessa tiedät jo mitä odottaa.

Biologian Online-kurssi

Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun etäopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä opetusvideot. Lisäksi voit osallistua Helsingissä pidettävään simuloituun yo-kokeeseen.

Biologian Kotikurssi

Kotikurssilla harjoittelet biologian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien sekä opettajien tekemien opetusvideoiden avulla.

Biologian Abinetti

Tällä kurssilla saat käyttöösi Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä biologian yo-kokeeseen. Kurssi sopii itsenäiselle opiskelijalle, joka ei koe tarvitsevansa opettajan luentoja.

Lue lisää biologiasta hakuoppaasta Eezy Valmennuskeskuksen sivuilta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu