Biologian abikurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian abikurssi

Ota biologia kerralla haltuun valmennuskurssin avulla ja loista yo-kirjoituksissa

Opettajien saama palaute oli 5/5 biologian Online-kurssilta vuonna 2021.

Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun on oltava valmis panostamaan ylioppilaskirjoituksiin. Esimerkiksi, jos olet hakemassa lääkikseen on biologia tärkeä ottaa haltuun.

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla saat selkeän kokonaiskuvan lukion biologiasta ja ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat. Voit valita kurssivalikoimasta omaan elämäntilanteeseen sopivan kurssin ja itsellesi parhaimman tavan oppia. Online-opetuksessa käyt opettajan pitämillä etäluennoilla, kun taas Koti- ja Nettikursseilla opiskelet itsenäisesti kattavan teoria- ja tehtäväpaketin avulla. Valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan abikurssin – olit sitten ensikertalainen tai korottaja! Opettajien tekemät opetusvideot, harjoitustehtävät ja simuloitu yo-koe auttavat sinua hiomaan taitosi sille tasolle, missä niiden yo-kirjoituksissa kuuluisikin olla.

Valmennuskurssilla voit opiskella ajan kanssa ja täsmällisesti mistä päin maailmaa tahansa, ja astella yo-kokeeseen täynnä itsevarmuutta ja ilman pelkoa siitä, jäikö jokin tärkeä asia pänttäämättä tai epäselväksi.  Valmennuskurssin tarkoitus on nimittäin valmentaa sinut juurikin yo-koetta varten, joten siellä käydään läpi kaikki kokeen kannalta tärkeimmät asiat. Oli kurssivalintasi sitten mikä tahansa, voit aina kysyä opettajalta apua. Lisäksi harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin Abitti-kokeessa, joten itse biologian yo-kokeessa tiedät jo mitä odottaa.

Biologian Online-kurssi

Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun etäopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä opetusvideot. Lisäksi voit osallistua Helsingissä pidettävään simuloituun yo-kokeeseen.

Biologian Kotikurssi

Kotikurssilla harjoittelet biologian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien sekä opettajien tekemien opetusvideoiden avulla.

Biologian Abinetti

Tällä kurssilla saat käyttöösi Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä biologian yo-kokeeseen. Kurssi sopii itsenäiselle opiskelijalle, joka ei koe tarvitsevansa opettajan luentoja.

Lue lisää biologiasta hakuoppaasta Eezy Valmennuskeskuksen sivuilta.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Biologian abikurssi täytä seuraavat tiedot: