Biologian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian valmennuskurssi

Haluatko valmistautua biologian pääsykokeeseen tehokkaasti ja tuloksellisesti?

Ilmastonmuutokseen vaikuttaminen, työ lääke- tai bioteollisuuden tai vaikkapa ympäristökonsultoinnin parissa - tätä kaikkea voi olla tulevan biologin tai ekologin työnkuva. Käytännönläheinen biologia on monen unelmien täyttymys, joten opiskelupaikan saaminen ei ole itsestäänselvyys. Siksi onkin tärkeää panostaa pääsykokeeseen ja hioa juuri kokeen kannalta tärkeitä osa-alueita.

Biologian valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä, tietojen soveltamista ja oikeanlaista vastaustekniikkaa. Eezy Valmennuskeskuksen kursseilla käyt läpi kaikkia niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan. Biologian valmennuskurssit soveltuvat kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti, ja tarvitsevat apua jatko-opintojen pariin pääsemisessä. Kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan kurssin, sillä valittavanasi on laaja Online-kurssi, opetusvideoita sisältävä Kotikurssi tai edullinen ja tehtäväpainotteinen Bilsanetti. 

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja yrityksellä on alan pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä. Peräti 98 % kurssilaisista suosittelisi valmennuskursseja kaverilleen ja joka vuosi yli 10 000 opiskelijaa valitseekin Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssin auttamaan unelmiensa opiskelupaikan saamisessa.

Biologian valmennuskurssien sisällöt

Eezy Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Biologian valmennuskursseilla keskitytään kokonaiskuvan muodostamiseen ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana ja kaikilla kursseillamme on myös mahdollisuus kysyä apua opettajalta.

Voit valita kolmen eri kurssin väliltä itsellesi sopivimman. Kursseille voi osallistua mistä päin maailmaa tahansa, sillä opiskelu tapahtuu etänä.

Biologia Online

Opettajan etäopetuksen lisäksi saat runsaan määrän opetusvideoita, harjoitustehtäviä sekä voit testata osaamistasi harjoituspääsykokeiden avulla.

Biologia Koti

Opetusvideot, harjoitustehtävät sekä harjoituspääsykokeet antavat hyvän pohjan valintakokeeseen.

Bilsanetti

Opitko parhaiten tekemällä? Bilsanetissä saat käyttöösi yli 1000 harjoitustehtävää mallivastauksineen sekä harjoituspääsykokeet.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi kursseja kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssien avulla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Biologian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: