Sivuston käyttötapa: Mobiili

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Verkossa
Valmennuskurssit
Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinööriksi?

75 % Valmennuskeskuksen Helsingin Supertakuu -kurssilla olleista pääsi opiskelemaan tuotantotaloutta vuonna 2020!

"Opettaja on paras matematiikan opettaja, joka on opettanut minua. Olen todella tyytyväinen saamaani matematiikan opetukseen."

Diplomi-insinöörin opinnot voi suorittaa Aalto-yliopiston Teknillisessä korkeakoulussa, Tampereen ja Lappeenrannan teknillisissä yliopistoissa tai Turun, Oulun ja Vaasan yliopistoissa. Ruotsinkielisen tutkinnon voi suorittaa Åbo Akademissa. Alempi tutkinto eli tekniikan kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja ylempi korkeakoulututkinto eli diplomi-insinöörin tutkinto laajuudeltaan 300 opintopistettä.

Diplomi-insinöörikoulutuksen opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Todistusvalinnalla sisään pyrkivillä tulee olla lukiossa suoritettu pitkä matematiikka hyväksytysti. Mikäli ehto ei täyty, on opiskelupaikan saamiseksi suoriuduttava valintakokeesta.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on täysin etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävät kurssit Helsingissä ja Tampereella sekä erilaisia itseopiskelukursseja.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Diplomi-insinöörikoulutuksen kurssien sisältö

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Ainekohtainen opetus
  3. Harjoituspääsykokeet

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: