Sivuston käyttötapa: Mobiili

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Varmista osaamisesi DI-valintakokeessa!

Valmennuskeskuksen diplomi-insinöörikoulutuksen kurssilla hiot taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omaan lähtötasoosi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa laaja Vip-kurssi, todistusvalintakurssit ja suosittu Online-kurssi.

70 % hakijoista valitaan DI-koulutuksiin todistusvalinnassa, jossa hakijan on täytettävä hakukohtaiset kynnysehdot riittävän hyvistä arvosanoista. Vastaavasti vain 30 % hakijoista valitaan pääsykokeen perusteella, eli pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa vankkaa laskurutiinia ja matemaattisten aineiden vahvaa osaamista. Valmennuskeskuksen DI-kursseilla panostetaan pitkäjänteiseen ja laskuharjoittelupainotteiseen valmistautumiseen, jotta voit osallistua DI-valintakokeeseen itsevarmana.

Miksi valmennuskurssille?

”Pidin siitä, että materiaalin haastetaso oli nousujohteista. Sekä miten tehtävien määrä oli kiitettävä. Kurssikirjat, sekä DI-netin materiaali, oli järjestelty mukavasti 10 kurssiin, jolloin tietyt kurssit olivat helpommin sisäistettävissä.”

– Valmennuskeskuksen DI-kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. DI-valmennuskursseilla keskitytään valintakoevaatimusten kannalta keskeisimpiin asioihin ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. DI-netissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt!

DI-kurssien sisältö (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: matematiikka, fysiikka ja kemia
  2. Opetusvideot: kemia ja aineisto-osuus
  3. Jopa 2500 tehtävää ja vaiheittaiset mallivastaukset
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Laadukkaat teoriat
  6. Kysymysmahdollisuus opettajalta
  7. Kurssitakuu

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: