Englannin tai ruotsin abikurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Englannin tai ruotsin abikurssi

Tökkiikö enkku tai ruotsi? Laita kielioppi kuntoon ja hanki itsevarmuutta omaan kielitaitoon

Ymmärrettävästi kaikilla meillä ei ole hyvää kielipäätä, mutta onneksi kaikkien kielitaitoa on mahdollista parantaa oikeanlaisen opetuksen avulla. Englannin tai ruotsin valmennuskurssilla kertaat kattavasti kielen osa-alueet ja ymmärrät, mitä asioita sinun on kehitettävä saavuttaaksesi tavoittelemasi arvosana ylioppilaskirjoituksissa. Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin valmennuskursseja tarjoava yritys, jolta löydät tehokkaita abikursseja A-englannin ja B-ruotsin kokeisiin.  

Olitpa sitten ensikertalainen tai korottaja, on yo-kokeen kannalta kieliin panostaminen erityisen tärkeää, kun havittelet jatko-opiskelupaikkaa todistusvalinnassa. Vieraan ja toisen kotimaisen kielen yo-kokeista saa nimittäin paljon pisteitä todistusvalinnassa. Jos siis tarvitset apua kielitaidon parantamisessa, on valmennuskurssi sinulle täysin oikea valinta. Eezy Valmennuskeskuksen kielten abikurssilaiset ovat antaneet hyvää palautetta erityisesti ammattitaitoisista opettajista, runsaista materiaaleista ja kurssien selkeydestä. 

Valmennuskurssilla voit opiskella ajan kanssa mistä päin maailmaa tahansa, ja astella yo-kokeeseen täynnä itsevarmuutta ja ilman pelkoa siitä jäikö jokin tärkeä asia pänttäämättä tai epäselväksi.  Valmennuskurssin tarkoitus on nimittäin valmentaa sinut juurikin yo-koetta varten, joten siellä käydään läpi kaikki kokeen kannalta tärkeimmät asiat. Oli kurssivalintasi sitten mikä tahansa, voit aina kysyä opettajalta apua. Lisäksi harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin Abitti-kokeessa, joten itse yo-kokeessa tiedät jo mitä odottaa.  

Kotikurssi

Kotikurssilla harjoittelet kielten ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien sekä opettajien tekemien opetusvideoiden avulla.  

Abinetti

Tällä kurssilla saat käyttöösi Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä yo-kokeeseen. Kurssi sopii itsenäiselle opiskelijalle, joka ei koe tarvitsevansa opettajan luentoja.  

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin tai ruotsin abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Englannin tai ruotsin abikurssi täytä seuraavat tiedot: