Sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin tai ruotsin abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Englannin tai ruotsin abikurssi

Saavuta tavoittelemasi arvosana englannin tai ruotsin ylioppilaskirjoituksissa!

Onnistu englannin tai ruotsin yo-kokeessa ja saat hyvin pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa. Hio kielioppitaitojasi, ainekirjoitusta ja kielen ymmärtämistä.Ylioppilaskirjoitusten merkitys on korostunut korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijavalinnoissa. Jatko-opiskelupaikan voi usealta alalta saada hyvällä ylioppilastodistuksella ilman pääsykoetta. Lisäksi osa pääsykokeistakin pohjautuu suoraan lukion kurssien tietoihin.Valmennuskeskuksen abikurssien avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa. Valmennuskeskus tarjoaa abikurssit ruotsin ja englannin kirjoituksiin. Valittavanasi on molemmissa kielissä opetusvideoita sisältävä Koti-kurssi sekä tehtäväpainotteinen Abinetti-itseopiskelukurssi.

Miksi abikurssille?

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista. Abikurssit sopivat niin ensimmäistä kertaa kirjoittavalle kuin arvosanojaan korottavallekin.

Abikurssilla

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Kurssilla hiot kielioppitaitojasi ja ainekirjoitusta sekä opit ymmärtämään kieltä paremmin. Harjoitustehtävät vastaavat aitoja ylioppilastehtäviä, joten niiden avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Runsas harjoittelu vahvistaa itsevarmuuttasi, jota tarvitset ylioppilaskirjoitusten vaativissa tehtävissä.

Kielten abikurssien sisältö

  1. Opetusvideot (Kotikursseilla)
  2. Teoria
  3. Monipuoliset harjoitustehtävät
  4. Sähköinen oppimisympäristö

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin tai ruotsin abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Englannin tai ruotsin abikurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: