Fysiikan abikurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Valmennuskurssit
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
Useita kurssivaihtoehtoja

Verkossa
Useita kurssivaihtoehtoja

Fysiikan abikurssi

Fysiikan ymmärtäminen voi joskus olla todella haastavaa – valmennuskurssilla saat apua vaikeisiinkin fysiikan osa-alueisiin

Olitpa sitten ensikertalainen tai korottaja, saat valmennuskurssilta apua fysiikan lainalaisuuksiin sekä laskukaavoihin. Valmennuskurssilla käyt läpi fysiikkaa loogisessa järjestyksessä ja opiskelet juuri yo-kokeen kannalta oikeita asioita. Monimutkaisten kokonaisuuksien kanssa ei siis missään nimessä kannata jäädä pähkäilemään yksin, sillä apua on tarjolla tehokkailla valmennuskursseilla. Eezy Valmennuskeskuksen fysiikan abikurssilla opit paitsi ammattitaitoisen opettajan johdolla, myös satojen erilaisten harjoitustehtävien kautta, jotka tuovat varmuutta omaan osaamiseen.

Fysiikan suosio ylioppilaskirjoituksissa on kasvanut vuosittain jo lähes kymmenen vuoden ajan. Viime vuosina kirjoittajien määrä on kasvanut aiempaa nopeammin, sillä ainereaalien osalta fysiikasta saa eniten pisteitä todistusvalinnassa. Mikäli siis havittelet opiskelupaikkaa todistuksellasi, on fysiikka tärkeä ottaa haltuun.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen tunnetuin ja ylivoimaisesti suurin valmennuskurssien järjestäjä ja kursseilla keskitytäänkin siihen, että opetus on paitsi tehokasta myös oikeasti innostavaa ja mielekästä.

Voit valita itsellesi parhaan ja tehokkaimman tavan oppia. Valitset sitten Online-kurssin, jossa saat opettajan etäopetusta, Kotikurssin jossa pääset tehostamaan itsenäistä opiskelua opetusvideoiden avulla tai tehtäväpainotteisen Abinetti-kurssin, voit luottaa siihen, ettei opetuksen tai opiskelumateriaalin laadusta tingitä.

”Opettaja selittää asioita tosi hyvin, osaa lähestyä asiaa niin että sitä on helppo ymmärtää. Miellyttävä opetus, mikä auttaa kuuntelemaan.”

– Valmennuskeskuksen fysiikan Online-kurssilainen keväällä 2021 

Fysiikan abikurssien sisältö

  • Etäopetus, opetusvideottai mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Sähköinen oppimisympäristö: Abinetti
  • Satoja harjoitustehtäviä
  • Laadukkaat vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  • Teoriatiivistelmä
  • Harjoituskoe

Lue lisää hakuoppaasta Eezy Valmennuskeskuksen sivuilta.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysiikan abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Fysiikan abikurssi täytä seuraavat tiedot: