Historian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
n. 2 kk
suomi
Huhtikuu 2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Historian valmennuskurssi

Historian valmennuskurssi

Opiskele historian pääsykokeeseen opettajan pitämien Online-luentojen avulla

Historian pääsykokeessa menestyminen vaatii muun muassa valintakoemateriaalin osaamista, syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä ja historialle tyypillistä vastaustekniikkaa. Eezy Valmennuskeskuksen keväällä 2023 alkavalla valmennuskurssilla käyt läpi kaikki keskeisimmät asiat, mitä vaaditaan Helsingin yliopiston historian pääsykokeessa.

Kurssin pääpaino on pääsykoealueen tietojen omaksumisessa sekä vastaustekniikan hiomisessa. Opetusta on 53,5 oppituntia, jonka lisäksi kurssiin kuuluu ennakkotehtävät, pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikkaa (4,5 ot), vastaustekniikan harjoittelua sekä harjoituspääsykokeita (8 ot). Eezy Valmennuskeskuksen historian kurssilla hiotkin taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla.

Etäopetuksen johdosta kurssille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Pääset seuraamaan opettajan pitämää live-opetusta Teamsin välityksellä, ja samalla voit esittää opettajalle kysymyksiä, joten kiperiä kysymyksiä ei tarvitse jäädä pohtimaan itsekseen.

”Opettajan muistiinpanot ja hänen tietämys asiasta oli erittäin hyvä. Muistiinpanot auttoi lukemisprosessissa täydentävästi. Materiaalit, mitä kurssilla sai oli kattavat ja ne auttoivat opiskelua kohti pääsykoetta.” – Historian kurssilainen 2021

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Historian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Historian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: