Valmennuskurssit

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Saavuta opiskelupaikka kasvatustieteellisestä tiedekunnasta!

Onko haaveenasi päästä opettajaksi tai muihin kasvatusalan tehtäviin? Valmennuskeskus valmentaa sinut VAKAVA-kokeeseen ja soveltuvuuskokeeseen lähes 50 vuoden kokemuksella.

Valmennuskeskus on tuloksekkain ja kokenein valmennuskurssijärjestäjä. Vuosien varrella Valmennuskeskus on valmentanut ja auttanut opiskelupaikan saavuttamisessa ylivoimaisesti eniten kasvatustieteen opiskelijoita verrattuna muihin kurssijärjestäjiin. Valmennuskeskuksen kursseille on osallistunut jo lähes 10 000 kasvatustieteilijää ja opettajaa.

100 % kevään 2023 kurssilaisista suosittelee Valmennuskeskuksen VAKAVA-kursseja. Keväällä 2022 VAKAVA aineistokoe + soveltuvuus -kurssille osallistuneista 72 % pääsi opiskelemaan!

Valmennuskeskuksen VAKAVA-valmennuksessa harjoittelet kokeneiden ja asiantuntevien opettajien ohjauksessa:

 • aineistokoetaitoja
 • luku- ja muistiinpanotekniikoita
 • erilaisten tekstityyppien hallintaa
 • taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa
 • koetaktiikkaa

Valmennuskeskuksen soveltuvuuskoekurssilla pääpaino on pysäkkihaastattelujen harjoittelussa, jossa tavoitteena on:

 • omien alanvalintaperusteiden ja motivaation selkeyttäminen
 • omien vahvuuksien ja kehitettävien osa-alueiden tunnistaminen
 • erilaisten toimintatapojen sekä tunteiden ja reaktioiden hahmottaminen kokeen tehtävänannoissa, joita soveltuvuuskokeessa voi tulla vastaan.
 • vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitojen harjoittelu

Valmennuskeskuksen VAKAVA-kursseilla pääset tekemään monta aineistoharjoitusta, joiden avulla opit kaikki olennaiset kokeessa vaadittavat aineiston luku-, käsittely- ja tulkintataidot, tilastollisten taulukoiden tulkinnan sekä tutkimusalan sanaston. Lisäksi harjoittelet koetilanteen useampaan kertaan, jolloin opit sekä oikeanlaisen koetaktiikan että ajankäytön.

Soveltuvuuskurssilla harjoittelet koetilannetta samankaltaisten tehtävänantojen avulla, mitä sinulle tulee vastaan opettajankoulutusohjelmien soveltuvuuskokeessakin. Harjoitusten avulla opit tunnistamaan ja sanallistamaan omia ajatuksiasi, ominaisuuksiasi sekä taitojasi ja vahvuuksiasi, joita soveltuvuuskokeessa arvioidaan.

Valmennuskeskuksen VAKAVA- ja soveltuvuuskurssivalikoima:

 • VAKAVA + soveltuvuus -kurssipaketti: Kattavin valmennuskurssikokonaisuus, jolla valmistaudut sekä VAKAVA-kokeeseen että soveltuvuuskokeeseen. Valittavanasi on kokonaan etäopetusta sisältävä kurssi tai kurssi, jossa soveltuvuuskurssin opetus on Helsingissä lähiopetuksena.
 • VAKAVA etäopetuskurssi: Tällä kurssilla treenaat tehokkaasti VAKAVA-kokeeseen. Saat valmiin kurssiaikataulun, aineistokoetaitojen opetuksen, opettajan ja tutoreiden tuen, 30 aineistokoeharjoitusta ja 2 harjoituskoetta.
 • VAKAVAnetti: Edullinen sähköinen materiaalipaketti, joka sisältää 5 aineistokoeharjoitusta. Harjoitusten avulla voit itsenäisesti testata VAKAVA-kokeen aineistonkäsittelytaitosi ja vastaustekniikkasi. Kurssia suositellaan kaikille VAKAVA-kokeeseen osallistuville.
 • VAKAVAnetti + opetusvideot: Kattavin ja suosituin itseopiskelupaketti. Ylempänä esitetyn materiaalipaketin lisäksi tällä kurssilla saat käyttöösi opetusvideot, joilla edistetään VAKAVA-koetaitojen harjoittelua. Myös opettaja on käytettävissäsi kyselytunneilla.
 • VAKAVAnetti 2: Lisäpaketti heille, jotka ovat jo tehneet VAKAVAnetin harjoitukset tai olleet Valmennuskeskuksen VAKAVA-kurssilla aiemmin. Kurssi sisältää 8 aineistoharjoitusta, joita ei ole VAKAVAnetissä tai etäkursseilla. Lisäksi saat 2 täysimittaista harjoituspääsykoetta.
 • Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset netti: Opettajankoulutuksen soveltuvuuskokeeseen valmentava nettikurssi, jonka opetusvideot ja harjoitukset on suunniteltu MAP-mallin osa-alueiden pohjalta.

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.