Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Valmistaudu VAKAVA- ja soveltuvuuskokeisiin tehokkaasti – Eezy Valmennuskeskuksen suositut kurssit myydään loppuun miltei joka vuosi

Tarvitsitpa sitten tehokasta valmennusta kasvatusalan yhteiseen VAKAVA-kokeeseen, soveltuvuuskokeeseen tai molempiin, löydät tehokkaat valmennuskurssit Eezy Valmennuskeskuksen kurssitarjonnasta. Yrityksellä on pisin kokemus yliopistoalojen valmennuskurssien järjestämisestä, joten siellä todellakin tiedetään, mitä vaaditaan, että kurssilaisten osaaminen nousee pääsykokeen vaatimalle tasolle.

Eezy Valmennuskeskukselta löydät jopa 11 eri valmennuskurssia kasvatusalan valintakokeeseen, kaikki suunniteltu hakijoiden erilaisia tarpeita silmällä pitäen. Kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana.

VAKAVA- ja soveltuvuuskoekurssien suosiosta kertoo se, että ne ovat miltei joka vuosi loppuunmyytyjä ja kurssipalautteissa nostetaan toistuvasti esiin opettajien ammattitaito, aito halu auttaa kurssilaisia menestymään kokeissa sekä motivoiva ja innostava opetustyyli.

”Opettaja oli asiallinen ja samassa myös hyvin rento. Fiilis oli aina kun tuli luennolle, että täällä on hyvä oppimisympäristö sekä hyvä opettaja. Myös tyhmät kysymykset otettiin vastaan, mikä on tietenkin ensiarvoisen tärkeää, ja niihin sai myös aina loistavat vastaukset. Nyt ymmärrän, kun kylillä puhutaan tästä opetuksesta.” – VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

Valitse itsellesi sopiva kurssi:

Online kurssit

Online-kursseilla opiskelet opettajan etäluentojen avulla vaikka omalta kotisohvalta käsin. Lisäksi saat käyttöösi harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeita. Voit myös osallistua ainoastaan soveltuvuuskokeeseen valmentavalle Online-kurssille.

Lähiopetuskurssit

Helsingissä järjestettävillä valmennuskursseilla opiskelet sekä VAKAVA-koetta että soveltuvuuskoetta varten samalla kurssilla. Hybridimallissa on lähiopetusta sekä etäopetusta. Helsingissä pidetään myös erillinen, pelkästään soveltuvuuskokeisiin preppaava valmennuskurssi, jossa tehdään pääsykoetyyppisiä harjoituksia.

Itseopiskelupaketit

Itsenäiseen opiskeluun soveltuvilla kursseilla voit treenata mm. soveltuvuuskoeharjoituksia, VAKAVA-aineistoharjoituksia tai VAKAVA-harjoituskokeita mistä päin maailmaa tahansa. Kurssista riippuen saat myös käyttöösi monipuolisia opetusvideoita.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi kursseja kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssien avulla!

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Eezy Valmennuskeskus yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: