Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Verkossa
Valmennuskurssit
Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Valmistaudu VAKAVA- ja soveltuvuuskokeisiin tehokkaasti!

Valmennuskeskuksen kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen kurssilla hiot taitosi huippuunsa ja hallitset kokeissa vaadittavat taidot. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa edullinen VAKAVAnetti, kattava lähiopetuskurssi sekä suositut Online-kurssit. 100 % vuoden 2021 VAKAVA Online -kurssilaisista suosittelee kurssiaan!

VAKAVA-kokeeseen osallistuu vuosittain noin 5500–8500 hakijaa, joten valintakokeeseen on valmistauduttava hyvin. VAKAVA-kokeessa menestyminen vaatii muun muassa aineistokoetaitoja ja oikeanlaista ajankäyttöä. Myös soveltuvuuskoetilannetta on harjoiteltava etukäteen riittävän itsevarmuuden saavuttamiseksi.

Oma panoksesi yhdessä tehokkaan valmennuskurssin kanssa moninkertaistaa mahdollisuutesi saavuttaa unelmiesi opiskelupaikka!

Miksi valmennuskurssille?

”Mielestäni kurssi oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä ja paljon oppia antava. Opettajan opetus oli hyvin asiantuntevaa ja kurssitapaamisilla oli aina positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Kävimme kurssilla mielestäni hyvin edellisen kerran hankalimmat tehtäväkohdat/tehtävät läpi ja itselle ainakin moni kohta aukesi tämän avulla. :)”

– Valmennuskeskuksen kasvatustieteen kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen kursseilla keskitytään valintakokeissa vaadittaviin asioihin ja opettajina toimivat alansa huippuosaajat. VAKAVAnetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja varmista osaamisesi pääsykokeessa!

Vakava-aineistokoekurssien sisältö (kurssin laajuudesta riippuen)

 1. VAKAVAnetti
 2. Opetus: kokeessa vaadittavat aineistokoetaidot
 3. Harjoituspääsykokeet
 4. Opetusvideot
 5. Tutorointi
 6. Kurssitakuu

Opettajankoulutuksen soveltuvuusharjoituskurssien aiheet

 1. MAP-malli: mm. pysäkkityöskentely, yksilöhaastattelut sekä pari- ja ryhmähaastattelut
 2. Soveltuvuuskokeen arviointi
 3. Soveltuvuus alalle
 4. Vuorovaikutus
 5. Tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Eezy Valmennuskeskus yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: