Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi

Haaveiletko kasvatustieteen tai luokanopettajan opinnoista?

"Kurssi oli mielestäni erittäin onnistunut! Opettaja osasi hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi selittää asiat, opin todella paljon uutta ja asiat jäivät hyvin mieleeni.”

Kasvatustiedettä voi opiskella pääaineena Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Lapin, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Opetuksen painopisteet ja erikoistumisalat vaihtelevat yliopistoittain. Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä, jonka jälkeen voi opiskella vielä 120 opintopistettä lisää ja valmistua kasvatustieteen maisteriksi.

Suomenkielistä luokanopettajakoulutusta järjestetään Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Turun yliopiston alaisessa Rauman opettajankoulutuslaitoksessa. Luokanopettajakoulutuksesta valmistutaan kasvatustieteen maisteriksi, ja koulutuksen suorittaminen kestää noin viisi vuotta.

Kasvatustieteen opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Kaikki opettajankoulutusohjelmiin hakevat osallistuvat soveltuvuuskokeeseen, johon 60 % valitaan todistusvalinnalla ja 40 % pääsykokeen perusteella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Voit valita lähiopetusta sisältäviä kursseja Helsingistä, Turusta tai Tampereelta, tai täysin etäopiskeluna toteutettavan Online-kurssin. Näiden lisäksi valittavanasi on useita opetusvideot sisältäviä Koti-kursseja sekä erilaisia itseopiskelukursseja.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.
Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Vakava-aineistokoekurssien sisältö

  1. Ennakkotehtävä
  2. VAKAVA-aineistokoekurssi: runsas harjoittelu ja laadukas opetus
  3. Harjoituspääsykokeet
  4. Opetusvideot
  5. Tutorointi

Opettajankoulutuksen soveltuvuusharjoituskurssien aiheet

  1. Erilaiset soveltuvuustilanteet: pysäkkityöskentely, yksilöhaastattelut, pari- ja ryhmähaastattelut
  2. Soveltuvuuskokeen arviointi
  3. Soveltuvuus alalle
  4. Vuorovaikutus
  5. Tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta

Hakeminen ja kelpoisuus

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Valmennuskeskus yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatustieteen ja luokanopettajakoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: