Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta - Näytä kaikki  
Valmennuskurssit

Video

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Haluatko valmistautua kauppatieteiden pääsykokeeseen tehokkaasti ja itsellesi sopivalla tavalla?

Valmennuskeskuksen kauppatieteen kurssilla hiot taitosi huippuunsa juuri sinun lähtötasosi ja tavoitteidesi mukaisesti. Voit valita esimerkiksi opetusvideoita sisältävän itseopiskelumateriaalin, osallistua kattavalle lähiopetuskurssille tai harjoitella itsenäisesti matematiikkaa. 99 % vuoden 2021 kurssilaisista suosittelee Valmennuskeskuksen kauppiskursseja!

Kauppatieteen hakukohteisiin hakee vuosittain noin 13 000 hakijaa ja opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Mikäli haluat varmistaa osaamisesi kauppatieteiden valintakokeessa, sinun on oltava valmis tekemään töitä opiskelupaikkasi eteen. Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokainen kurssilaisensa kohti unelmiensa opiskelupaikkaa – oli kyseessä sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja!

Miksi kauppatieteiden valmennuskurssille?

”Opettaja oli positiivinen ja kannustava, tietovisat tunneilla lisäsivät motivaatiota ja myös rikkoivat sopivasti tunnin kulkua. Myös tehtävätuokiot olivat kivoja, kun pääsi tekemään tuntien aikana kuuntelemisen lisäksi muutakin. Diat olivat tarpeeksi yksinkertaisia, joiden avulla on myös helppo kerrata menneitä aiheita tuntien jälkeenkin. Kaikkiin kysymyksiin sai tunneilla myös kattavat vastaukset!! Kokonaisuudessaan tosi hyvä kokemus :)”

– Valmennuskeskuksen kauppatieteen kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen toiminta perustuu laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Kauppatieteiden kursseilla keskitytään pääsykokeessa vaadittaviin asioihin ja opettajina toimivat alansa huippuosaajat, jotka ovat myös valintakoevaatimusten asiantuntijoita. Kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata omaa edistymistäsi ja saat käyttöösi runsaasti eritasoisia tehtäviä. Kurssin jälkeen voit osallistua itsevarmana kauppatieteiden pääsykokeeseen!

Kauppatieteiden kurssien sisältö

  1. Opiskelutekniikka ja lukusuunnitelma
  2. Aineopetus
  3. Harjoituspääsykoe ja koetaktiikka
  4. Ytimekkäät opetusvideot
  5. Sähköinen oppimisympäristö
  6. Oppikirjat
  7. Tutorointi ja tuki
  8. Satoja tehtäviä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: