Valmennuskurssit

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Saavuta opiskelupaikka kauppakorkeakoulusta Valmennuskeskuksen kauppisvalmennuksen avulla!

Kauppatiede on yksi suosituimmista yliopistokoulutuksista, ja erityisesti valintakokeella jaettavista opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Viime vuosina kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa mukana oleviin hakukohteisiin on pyrkinyt yli 13 000 hakijaa vuosittain. Keväällä 2023 valintakoevalinnan aloituspaikkoja oli tarjolla 862.

Valmennuskeskuksen kauppisvalmennuksessa opiskelet kokeneiden pääsykoevalmentajien johdolla kaikki keskeiset pääsykoesisällöt, joita tarvitset kokeessa menestymiseen. Näihin syvennytään valintakoevaatimusten sisältöopetuksen lisäksi tehtävien ja käytännön esimerkkien avulla, joita yritys- ja talousalalla työskentelevillä Valmennuskeskuksen opettajilla on kokemuksensa puolesta annettavana.

Valmennuskeskukselta saat markkinoiden yksilöllisintä ja henkilökohtaisinta ohjausta. Kursseilla on tarjolla rajallinen määrä paikkoja opetuksen laadun takaamiseksi.

Valmennuskeskuksen kauppisvalmennuksessa:

 • opit soveltamaan tietoa ja tulkitsemaan erilaisia kuvioita, graafeja ja taulukoita
 • ymmärrät valintakokeessa vaadittavat sisällöt lukio-opintoja laajemmin ja syvällisemmin
 • saavutat erinomaisen vastausrutiinin tilastomatematiikan ja todennäköisyyslaskennan tehtävissä, jolloin niihin ei mene kokeessa liikaa aikaa
 • harjoittelet koetilanteen etukäteen jopa 10 kertaa, jonka ansiosta selätät niin koestressin kuin aikapaineenkin
 • saavutat itsevarmuuden osaamisestasi ja saat tukea ja tsemppiä luku-urakkaasi koko kurssin ajan

Valmennuskeskus on alan suurin ja kokenein valmennuskurssijärjestäjä, joka on valmentanut ja auttanut opiskelupaikan saavuttamisessa ylivoimaisesti eniten kauppatieteen opiskelijoita. Keväällä 2023 Valmennuskeskus rikkoi kauppisvalmennuksessaan 15 000 kurssilaisen rajan. Kyseisestä joukosta noin 6 000 parhaillaan opiskelee tai on valmistunut ekonomiksi.

Valmennuskeskuksen kauppatieteen kurssivalikoima:

 • Helmikuun etäopetuskurssi: Erinomainen kurssi ensimmäistä kertaa pyrkivälle tai pitkäkestoista kurssia kaipaavalle. Opiskelet rauhalliseen tahtiin kaikki valintakokeessa vaadittavat sisällöt. 174 oppituntia etäopetusta, 10 harjoituskoetta, laskarit, opetusvideot, tutorointi ja yli 3 200 harjoitustehtävää.
 • Huhtikuun etäopetuskurssi: Kahden kuukauden intensiivikurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata tehokkaasti valintakokeessa vaadittavat sisällöt. 110 oppituntia etäopetusta, 10 harjoituskoetta, laskarit, opetusvideot, tutorointi ja yli 3 200 harjoitustehtävää.
 • Kauppisnetti: Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras itseopiskelumateriaali kauppatieteen pääsykokeeseen. Tehtävien, opetusvideoiden ja harjoituskokeiden lisäksi kurssilla on mahdollisuus kysyä henkilökohtaisesti apua opettajalta.
 • Kauppisnetti + AMK-netti tradenomi: Ylempänä esitetyn materiaalipaketin lisäksi tällä kurssilla saat käyttöösi AMK-valintakokeeseen valmentavan materiaalipaketin. Tämä paketti on suunnattu hakijoille, jotka pyrkivät samalla hakukerralla sekä kauppatieteelliseen että ammattikorkeakoulun tradenomiopintoihin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu