Kauppatieteiden valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Älä jätä kauppikseen pääsyä sattuman varaan, vaan osallistu valmennuskurssille ja pelaa varman päälle

Suomen kauppakorkeakouluihin pyrki keväällä 2022 yhteensä yli 13 000 hakijaa. Määrä on valtava ja kun aloituspaikkoja on noin 1 500, on sanomattakin selvää, että ilman kunnollista valmistautumista ei pääsykokeisiin ole asiaa. Ei siis ole ihme, että iso osa hakijoista valitsee vuosittain valmennuskurssin tehostamaan sisäänpääsymahdollisuuksiaan.

Jos olet hakemassa kauppikseen ja tarvitset apua varmistamaan pääsykoemenestyksesi, on valmennuskurssi enemmän kuin suositeltu vaihtoehto. Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin valmennuskurssien järjestäjä, ja yrityksellä on pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskurssien järjestämisestä – lähes 50 vuotta! Ei siis ole ihme, että täydet 100 % vuoden 2021 kauppiskurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kursseja muille.

Voit valita valmennuskursseista omaan elämäntilanteeseen ja tarpeeseen sopivan kurssin ja luottaa siihen, että oli valintasi sitten mikä tahansa, saat aina laadukasta opetusta ja huippuunsa hiotut opiskelumateriaalit opetuksen tueksi. Kurssista riippuen pääset opiskelemaan harjoitustehtävien, harjoituspääsykokeiden, opetusvideoiden sekä laskareiden avulla. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajilta, vaikka et olisikaan lähiopetuskurssilla. Näin opetuksesta tulee henkilökohtaisempaa eikä vastauksia tarvitse hakea itsekseen Googlesta.  

Kauppisnetin lähtötasotestin avulla näet myös reaaliajassa mikä on osaamisesi taso verrattuna kaikkiin kevään kauppiksen kurssilaisiimme.

Mikä on sinulle paras tapa oppia?

Lähiopetuskurssi: Helsingissä pidettävä lähiopetus huhtikuussa aamuisin ja iltaisin.

Etäopetuskurssi: Helmikuussa ja huhtikuussa alkavia etäopetuskursseja arkiaamuisin ja -iltaisin. Helmikuun kurssilla käydään laajasti läpi kauppikseen vaadittavaa materiaalia, kun taas huhtikuun kurssi on tehokas intensiivikurssi sopivasti ennen pääsykoetta.

Itseopiskelukurssi: Kauppatiede Koti -kurssilla on markkinoiden laajin itseopiskelumateriaalipaketti, jonka avulla preppaat kaikki tärkeät asiat pääsykokeeseen.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla! 

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: