Valmennuskurssit

Logopedian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logopedian valmennuskurssi

Logopedian valmennuskurssi

Pyrkimässä logopedian opintoihin? Valmennuskeskus auttaa menestymään pääsykokeessa

Valmennuskeskuksen logopedian valmennus on saavuttanut ylivoimaiset tulokset viimeisen kolmen vuoden aikana – yli 60 % psykologian ja logopedian opintoihin valintakokeella valituista on ollut Valmennuskeskuksen kurssilaisia!

Valmennuskeskus tietää yli 20 vuoden kokemuksella, miten psykologian pääsykoe on muuttunut ja millaista osaamista kokeessa vaaditaan. Valmennuskeskus on ollut mukana seuraamassa muutosta, jossa logopedian ja psykologian haku yhdistyi ja molempiin hakukohteisiin pyritään samalla valintakokeella. Valintakoe on ollut yhteinen psykologian opintoihin hakevien kanssa jo kolmen kevään ajan.

Kokemuksensa kautta Valmennuskeskus tuntee hakijoiden tyypillisimmät haasteet, ja on niiden pohjalta kehittänyt erinomaisesti toimivan kurssikonseptin, joka moninkertaistaa hakijoiden mahdollisuudet onnistua valintakokeessa.

Logopedian ennakkomateriaalilla ja valintakoetehtävillä pyritään:

 • arvioimaan pyrkijöiden tieteellisen ajattelutavan ja menetelmien ymmärtämistä
 • arvioimaan pyrkijöiden päättely- ja oivalluskykyä
 • erottelemaan motivoituneet hakijat
 • arvioimaan pyrkijöiden paineensietokykyä ja kokeen ajankäytön hallintaa

Nämä kaikki elementit on huomioitu Valmennuskeskuksen logopedian valmennuskursseilla, jotka on laadittu hakijalähtöisesti yhdessä alan kokeneimpien valmennuskurssiopettajien kanssa.

Valmennuskeskuksen kokeneet tilastotieteen ja loogisen päättelyn opettajat saavat sinut innostumaan matemaattisista aiheista, vaikka ne olisivat tuntuneet aiemmin vaikeilta. Selkeän opetuksen, tarvittaessa rautalangasta vääntämisen ja toistojen avulla opit haastavimmatkin aiheet. Ennakkomateriaalien osalta Valmennuskeskuksen opettajat

 • jäsentävät opetuskerroille aineistojen sisällöt, nostaen esille keskeiset kohdat artikkeleista
 • havainnollistavat teoreettista tietoa esimerkein
 • avaavat käsitteet ja tutkimustulokset

Näin sinun on helpompi omaksua opiskeltava sisältö ja lukea myös itsenäisesti. Ennakkomateriaalit ovat viime vuosina olleet pääosin englanninkielisiä, joten opetuksessa saat myös suomennokset artikkeleista ja voit varmistua siitä, että olet ymmärtänyt artikkelien sisällöt oikein.

Valmennuskeskuksen logopedian valmennuksessa on käytössä ylivoimaisesti laajin ja monipuolisin kurssimateriaali, joka sisältää mm:

 • yli 900 perusmatematiikan, tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää malliratkaisuineen
 • 84 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita mm. tilastotieteestä, tutkimuksen teon perusteista ja matemaattis-loogisesta päättelystä
 • kattavat harjoitus- ja kertaustehtävät ennakkomateriaaleista
 • 6 harjoituspääsykoetta
 • 12 artikkeliharjoitusta

Logopedian opintoihin on noin 2 000 hakijaa vuosittain. Keväällä 2023 tarjolla oli 134 aloituspaikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että yhtä logopedian opiskelupaikkaa tavoittelee noin 14 ihmistä. Erityisesti valintakoevalinnan paikat ovat hyvin kilpailtuja, sillä aloituspaikkoja oli vain 40. Valmennuskeskuksen avulla parannat mahdollisuuksiasi opiskelupaikan saamiseen.

Valmennuskeskuksen logopedian kurssivalikoima:

 • Supertakuu-kurssi: Markkinoiden laajin logopedian valmennusohjelma, jonka sisällössä on huomioitu kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Supertakuulla saat kaikki rahasi kurssista takaisin, jos et saa opiskelupaikkaa. Voit itse valita, haluatko osallistua opetukseen etänä vai lähiopetuksena Helsingissä.
 • Marraskuun kurssit (etä ja HKI): Marraskuun kurssit sisältävät perusteellisen ja rauhallisesti etenevän opetuksen tilastollisen menetelmän perusteista ja loogisesta päättelystä. Kurssilla harjoitellaan myös artikkelilukutekniikkaa ja toukokuussa keskitytään ennakkomateriaalin opiskeluun. Pitkät kurssit sopivat erinomaisesti ensimmäistä kertaa hakeville.
 • Tammikuun etäopetuskurssit: Tammikuussa alkavilla kursseilla harjoitellaan alkuvuosi tilastollisen menetelmän perusteita, loogista päättelyä sekä artikkelilukutekniikkaa. Toukokuu keskitytään kevään 2024 ennakkomateriaalin opiskeluun.
 • Helmikuun etäopetuskurssi: Kurssilla käsitellään samat aihesisällöt kuin tammikuun kursseilla, mutta tiiviimmässä aikataulussa.
 • Maaliskuun etäopetuskurssi: Kurssi sopii hakijoille, joilla on vankka tilastollinen perusosaaminen ja jotka haluavat keskittyä ensisijaisesti loogisen päättelyn ja ennakkomateriaalien huolelliseen opiskeluun.
 • Huhtikuun etäopetuskurssi: Huhtikuun kurssin pääpaino on ennakkomateriaalin opetuksessa. Ennen ennakkomateriaalien ilmestymistä kerrataan intensiivisesti valintakokeen kannalta keskeisimmät tilastolliset menetelmät ja harjoitellaan loogista päättelyä sekä artikkelilukutekniikkaa. Kurssi edellyttää alusta lähtien lähes täysipäiväistä opiskelua.
 • Logopedianetti tilastolliset menetelmät ja looginen päättely: Kurssilla harjoittelet itsenäisesti omaan tahtiisi tilastotieteen perusteita ja loogista päättelyä opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla.
 • Logopedianetti ennakkomateriaali ja artikkeliharjoitukset: Tällä kurssilla otat itsenäisesti haltuun valintakokeen ennakkomateriaalin opetusvideoiden ja tehtävien avulla. Lisäksi kurssiin sisältyy 12 aineistoharjoitusta, harjoituspääsykoe sekä opetusvideoita mm. artikkelilukutekniikoista ja tutkimuksen teon perusteista.

Logopedianetti: Tämä kattava itseopiskelupaketti sisältää molempien yllä olevien Logopedianettien materiaalit hyvään pakettihintaan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu