Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logopedian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Logopedian valmennuskurssi

Logopedian valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan logopediaa?

”Luennot olivat todella kattavia sekä selkeitä, niistä oli iso apu tärkeimmän tiedon löytämiseen.”

Logopediaa eli puheterapiaa voi opiskella Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun yliopistoissa. Logopedian opiskelijat suorittavat joko humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon tai filosofian maisterin tutkinnon. Filosofian maisterin eli ylemmän korkeakoulututkinnon suunniteltu kesto on viisi vuotta.

Logopedian opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Esimerkiksi Tampereella samaa paikkaa keväällä 2019 tavoitteli 51 hakijaa. Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, etäopetuksena järjestettävä Online-kurssi, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä Logopedianetti, jossa voit harjoitella tehtävien avulla sähköisesti.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.


Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: