Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logopedian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Valmennuskurssit
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
Useita kurssivaihtoehtoja

Tampere
Useita kurssivaihtoehtoja

Turku
Useita kurssivaihtoehtoja
Logopedian valmennuskurssi

Logopedian valmennuskurssi

Haluatko valmistautua logopedian pääsykokeeseen tehokkaasti ja motivoituneena?

Valmennuskeskuksen logopedian kurssilla hiot taitosi huippuunsa, oli kyseessä sitten tilastollinen osaaminen, laskeminen tai aineistotehtävät. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava lähiopetuskurssi, matemaattisten perustaitojen kurssi ja suosittu Online-kurssi. Vuoden 2021 Online päiväkurssilaisista 100 % suosittelee Valmennuskeskuksen logopedian kursseja!

Logopedian jokaista opiskelupaikkaa kohden on noin 19 hakijaa, eli sisäänpääsy ei ole helppoa. Psykologian ja logopedian yhteisvalinnan myötä valintakokeessa menestyminen vaatii muun muassa matemaattis-loogista päättelyä, aineistokoetaitoja ja tilastollista osaamista. Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokainen kurssilaisensa kohti unelmiensa opiskelupaikkaa.

Miksi valmennuskurssille?

”Opetuksen taso erinomainen, tehtäviä on saatavilla monipuolisesti (erit. sähköinen versio näppärä!), myös koti videoita tuli käytettyä melko paljon, hyvä saada opetusta eri opettajilta niin asiat aukesivat välillä paremmin, joka pennin arvoista.”

– Valmennuskeskuksen logopedian kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Logopedian kursseilla keskitytään pääsykokeessa vaadittaviin asioihin ja opettajina toimivat alansa huippuosaajat, jotka havainnollistavat haastavaa valintakoemateriaalia. Logopedianetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja varmista osaamisesi pääsykokeessa!

Logopedian kurssien sisältö (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: tilastollisten menetelmien perusteet ja valintakoeaineisto
  2. Runsaasti tehtäviä ja vaiheittaiset mallivastaukset
  3. Aineistokoeharjoitukset
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Opetusvideot
  6. Tutorointi
  7. Kurssitakuu

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: