Matematiikan abikurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Valmennuskurssit
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
Useita kurssivaihtoehtoja

Verkossa
Useita kurssivaihtoehtoja

Matematiikan abikurssi

Ihana, kamala matematiikka – valmennuskurssilla hiot rauhassa matikan kuntoon ja saat itsevarmuutta laskutaitoihin

Ei matikkapäätä? Tuottaako pelkkä matematiikan laskujen näkeminenkin ylimääräisiä sydämentykytyksiä?  Ei hätää, sillä sitä varten on olemassa valmennuskursseja, jotta haastavimmatkin matikan pulmat saataisiin ratkottua rauhassa ja laskurutiinia kehitettyä sille tasolle, jossa sen yo-kirjoituksissa kuuluukin olla.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä ja vuosittain kursseille ilmoittautuu yli 10 000 opiskelijaa, jotka tarvitsevat apua opintojen kanssa. Valmennuskurssit on suunniteltu valmentamaan nimenomaan yo-koetta tai pääsykoetta varten, joten niissä keskitytään hiomaan oleellisia asioita, eikä tuhlata aikaa kokeen kannalta turhiin asioihin.

Pitkä ja lyhyt matematiikka ovat todistusvalinnassa parhaiten pisteitä tuottavien aineiden joukossa ja korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksen myötä pitkän matematiikan suosio onkin räjähtänyt. Hyvä arvosana on tärkeämpi kuin koskaan aiemmin, sillä pitkän matematiikan kirjoittajat nappaavat opiskelupaikkoja aiempaa laajemmin eri aloilta. Matematiikan abikurssin tarkoitus on vahvistaa jokaisen opiskelijan itsetuntoa, jotta yo-kokeet ja mahdollinen jatko-opiskelupaikka eivät jäisi ainakaan matematiikasta kiinni.

Matematiikan valmennuskursseja on suunniteltu jokaiseen tarpeeseen, joten opitpa sitten parhaiten itsenäisesti tehtäviä tekemällä tai opettajan opetusta seuraamalla voit olla varma, että Eezy Valmennuskeskuksen kursseilla saat parasta opetusta matematiikasta.

Online-kurssi

Online-kurssilla saat ammattitaitoisten opettajien vetämän aikataulutetun etäopetuksen, runsaasti monipuolisia tehtäviä sekä opetusvideot. Voit valita joko pitkän tai lyhyen matematiikan kurssin. Lisäksi voit osallistua Helsingissä pidettävään simuloituun yo-kokeeseen. 

Kotikurssi

Kotikurssilla harjoittelet ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien sekä opettajien tekemien opetusvideoiden avulla. Voit valita joko pitkän tai lyhyen matematiikan kurssin.

Abinetti

Tällä kurssilla saat käyttöösi Abinetin, jossa on runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä matematiikan yo-kokeeseen. Kurssi sopii itsenäiselle opiskelijalle, joka ei koe tarvitsevansa opettajan luentoja. Voit valita joko pitkän tai lyhyen matematiikan kurssin.

Lue lisää yo-kokeen vaatimuksista hakuoppaasta Eezy Valmennuskeskuksen sivuilta.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matematiikan abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matematiikan abikurssi täytä seuraavat tiedot: