Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssin avulla olet askeleen lähempänä unelmaasi

Eezy Valmennuskeskuksen 2022–2023 kurssivalikoimasta löydät kolme valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssia, jotka valmentavat sosiaalityön ja politiikan ja viestinnän kandiohjelman pääsykokeisiin. Valmennuskurssin avulla tulet opiskelleeksi juuri pääsykokeen kannalta oikeita asioita ja voit astella pääsykokeeseen itsevarmana omasta osaamisestasi. Kokeessa menestyminen vaatiikin muun muassa hyviä aineistokoetaitoja, valintakoekirjallisuuden omaksumista ja oikeanlaista vastaustekniikkaa.

Koska valtio- ja yhteiskuntatieteiden opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua, on tärkeää, että valmennuskurssi on laadukas ja tarjoaa ajankohtaista opiskelumateriaalia. Eezy Valmennuskeskuksella on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä – lähes 50 vuotta, joten siellä todellakin tiedetään miten toimivat ja tehokkaat valmennuskurssit järjestetään. Vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssien avulla.

 ”Opettaja selitti tosi hyvin, miksi tiettyihin tehtäviin kannattaa käyttää vain tietty aika. Hyvään vastaustekniikkaan liittyvä ajanhallinta on asia, jonka ymmärsin kuitenkin käytännössä vasta, kun teimme ensimmäisen tehtävän. Teorian lisäksi minua auttoi siis monipuoliset tehtävät ja niistä saatu laadukas palaute. Oli myös tärkeää, että kävimme yhdessä läpi vaikeita asioita. Suuri kiitos tästä loistavalle opettajalle!”

– Emma, Politiikan ja viestinnän kurssilainen keväällä 2022

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssit:

Valtiotiede: Politiikka ja viestintä, Online 2023

Kurssi valmentaa Helsingin yliopiston politiikan ja viestinnän kandiohjelman pääsykokeeseen. Kurssin pääpaino on valintakoekirjallisuuden huolellisessa läpikäymisessä, jonka lisäksi kurssilla harjoitellaan myös aineistotehtäviin vastaamista sekä aineisto- ja ennakkomateriaalia yhdisteleviä tehtäviä.

Sosiaalityön yhteisvalinta, Online 2023

Kurssi valmentaa sosiaalityön yhteisvalinnan kokeeseen. Online-opetuksessa käsitellään pääsykoemateriaalin keskeisiä teemoja, keskitytään kokonaisuuksien ja yksityiskohtien jäsentämiseen sekä selvennetään keskeiset käsitteet.

Sosiaalityönetti 2023 

Sosiaalityönetti on kurssi, jonka avulla harjoittelet itsenäisesti sosiaalityön yhteisvalinnan pääsykokeeseen mm. opetusvideoiden ja aineistokoeharjoitusten avulla.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: