HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot

HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)

Kiinnostavatko henkilöstöjohtaminen ja viestintä sekä niiden kehittäminen? Haluatko kehittää osaamistasi muuttuvassa työelämässä ja luoda uusia ammatillisia verkostoja?

Syksyllä 2023 alkaa Xamkissa uusi henkilöstöjohtamiseen ja viestintään keskittyvä YAMK-koulutus.

YAMK-koulutuksen suoritettuasi pystyt viemään läpi henkilöstöön, viestintään ja johtamiseen kohdistuvia muutosprosesseja ammattimaisesti.Osaat johtaa ja uudistaa toimintaa monimutkaisissa ja vaikeasti ennakoitavissa sekä uutta strategista lähestymistapaa vaativissa työympäristöissä.

Osaat ottaa vastuuta ryhmien ammatillisen osaamisen ja työkäytäntöjen kehittämisestä ja toiminnan strategisesta arvioinnista.Organisaation työhyvinvoinnin sekä osallistavan ja vaikuttavan johtamisviestinnän edistäminen ovat osaamisaluettasi.

YAMK-opinnoissa tutustut uusiin organisaatioviestinnän tapoihin ja välineisiin. Opit myös tuntemaan ajankohtaiset HR-johtamisen toimintamallit. Strategiseen henkilöstöjohtamiseen liittyen työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen ovat osa opintojasi. Tietoon perustuva johtaminen sekä viestinnällä johtaminen ovat YAMK-opintojen keskeisiä osa-alueita. Koulutuksen Diversity management -opintojakso on englanninkielinen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta HR, viestintä ja johtaminen | Tradenomi (YAMK) täytä seuraavat tiedot: