Englannin kielen aine- ja syventävien opintojen suorittaminen etänä

14 tammi 2014
KYSYMYS
Hei!

Minulla on opinto-oikeus Jyväskylan yliopistossa (maisterin tutkintoon). Tahtoisin suorittaa Englannin aineopinnot (ja mahdollisesti myos syventävät opinnot) etänä. Onko tallainen vaihtoehto mahdollinen ulkomailta kasin?

Vastaus

14 tammi 2014

Hei!

Kiitos viestistästi. Viestistäsi jäi hieman epäselväksi, onko Jyväskylän yliopistossa oleva opinto-oikeutesi englannin kielen opintoihin vai johonkin muuhun pääaineeseen. Entä oletko jo suorittanut englannin kielen perusopinnot? Hakeaksesi aineopintoihin, sinulla tulee olla suoritettuna englannin kielen perusopintokokonaisuus. Esimerkiksi avoimen yliopiston kautta tarjottaviin englannin kielen aineopintoihin kuuluu runsaasti etä- ja verkko-opintoja, mutta täysin etäopintoina niitäkään ei ole mahdollista suorittaa. Oletko harkinnut englannin kielen opintojen suorittamista ulkomailla? Tiesithän, että erikseen sovittaessa myös ulkomaisessa yliopistossa suorittamasi opinnot on useassa tapauksessa mahdollista liittää osaksi Suomessa suorittamaasi tutkintoa.

Suosittelisin sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä oman tiedekuntasi amanuenssiin tai HOPS-ohjaajaasi Jyväskylän yliopistossa, jonka kanssa voisit keskustella toiveistasi ja suunnitelmistasi tarkemmin.

Tsemppiä koulutuksesi etsintään!

Iloisin terveisin,

Studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.