Puutarha-alan etäopiskelu

27 touko 2016
KYSYMYS
Olen opiskellut puutarha-alaa ja keskeytin kouluni 2010-2011.Jäin äitiyslomalle ja olin lapseni kanssa kotona.Nyt olen jälleen äitiyslomalla ja kysyisinkin että voiko puutarha-alan koulutusta opiskella verkko-opintoina muualla koska omalla koulullani ei ole mahdollista tarjota niitä,mutta olen kuullut että jotkin oppilaitokset toimivat näin,ja tarjoavat etäopiskelua?Olen opiskellut Kempeleessä ja nyt olisi kotona mahdollista opiskella mikäli joku alaan liittyvä verkko-opinto löytyisi.t.Merja

Vastaus

27 touko 2016

Hei Merja,

Kiitos viestistäsi. Jotkin oppilaitokset tosiaan tarjoavat osana puutarha-alan opintoja mahdollisuuksia etäopintoihin. Useimmiten näihin kuitenkin sisältyy myös lähiopetuksen jaksoja. Esimerkiksi Hämeen ammatti-instituutin puutarhatalouden perustutkinnossa puutarhuriksi yhdistyy niin lähiopetus, etäopiskelu kuin työssäoppiminen. Puutarhaliiton sivuilta löytyy myös lista puutarhatalouden perusopinnoista aikuisopiskelijoille (sivun puolivälissä).

Suosittelen sinua olemaan vielä yhteydessä sinua kiinnostaviin oppilaitoksiin ja puutarha-alan koulutuksiin, jotta voit kertoa aiempaa opintotaustaasi oppilaitoksien opintovastaaville sekä tiedustella mahdollisuuksiasi suorittaa puutarha-alan opintoja etänä.

Mukavaa kesänodotusta ja onnea puutarha-alan opintoihisi!

Ystävällisin terveisin,

Heini Studentumilta

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.