Kauhajoen opisto

paikassa Kauhajoki (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen ammattiin tai jatko-opintoihin. Myös oman itsensä kehittäminen ja luovuuden ilmaiseminen ovat tärkeässä roolissa opinnoissa. 

Kauhajoen opisto tarjoaa runsaasti vapaa-ajan toimintaa. Opistossa on vapaa ja kannustava ilmapiiri ja kursseille voi osallistua iästä riippumatta. Opiskelu Kauhajoen opistossa antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin sekä oman tietämyksen laajentamiseen. 

Kiinnostaisiko lukuvuosistipendi?

Kauhajoen opisto jakaa vuoden 2020 alusta lähtien koko lukukauden tai lukuvuoden kattavan opintostipendin muutamalle opiskelijalle vuosittain. Stipendin tarkoituksena on motivoida opiskelijoita hakeutumaan mieleiselleen alalle. Tutustu Kauhajoen opiston opintolinjoihin, tee päätös ja hae koko lukukauden tai -vuoden kattavaa opintostipendiä vapaamuotoisesti perustellen opintostipendin tarpeesi - ja kuka tietää, ehkä juuri sinä olet stipendin saajien joukossa.

Opiston myöntämä stipendi ei ole laina, eikä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia. 

Haluatko lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kauhajoen opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Avoin yliopisto Verkossa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Opiskelijakokemuksia

Heidin opiskelijatarina

Kauhajoen opisto

Heidi kertoo, kuinka valmistui koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä Personal traineriksi Kauhajoen opistosta tammikuussa 2019, miten päätyi opiskelemaan kyseistä alaa ja millaisia mahdollisuuksia koulutus on hänelle tuonut.

Juuson opiskelijatarina

Kauhajoen opisto

Juuso kertoo opiskelijatarinassaan, kuinka aloitti Kauhajoen opistolla Personal trainer-opinnot tammikuussa 2016, miksi päätti opiskella juuri tätä alaa  ja mitä mieltä hän oli Kauhajoen opistossa opskeluista.

Kauhajoen opisto sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 14 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Susa M.
15 touko 2023

Opetus on erittäin laadukasta ja monipuolista käytännönläheistä opetusta! Koulutus sisälsi kattavan paketin teoriaa, sekä käytännönharjoittelua. Koulutuksen opetusmateriaalit ov...

Näytä lisätiedot
3/5
NJ
15 touko 2023

Kauhajoen Opiston Personal Trainer -koulutus on monipuolinen ja selkeä. Koulutus antaa mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja, jotka eivät ole samat jokaisel...

Näytä lisätiedot
4/5
KK
15 touko 2023

Personal trainer- ja hierojaopintojen aikana päästiin oppimaan niin teoriassa, kuin käytännössä. Koulun hierontatilat ovat erinomaiset asiakashierontaan/työharjoitteluun. Opetta...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu