Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

paikassa Kokkola (+ 5 sijaintia)

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä | KPEDU

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, KPEDU, on vuonna 1995 perustettu 14 kunnan omistama maakunnallinen koulutuksen ja kehittämisen emo-organisaatio. Koulutusyhtymä järjestää koulutusta kolmessa koulutusyksikössä Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaan maakunnassa: Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa, Keski-Pohjanmaan kansanopistossa ja Osuvakoulutus Oy:ssä.

Tietoa koulutusyhtymästä

Koulutusyhtymän laaja-alainen toiminta tarjoaa mahdollisuuden monipuolisen osaamisen ylläpitämiseen suuren kuntayhtymän etuja hyväksi käyttäen. Eri koulutusohjelmissa ja kehittämishankkeissa opiskelee vuosittain noin 4 000 opiskelijaa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän perusarvoja ovat avoimuus, osaaminen, asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus. Tavoitteissa korostuvat myös yhteistyö ja kumppanuudet.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän vahvuutena on hyvä maine ja tunnettavuus, monipuolinen koulutustarjonta, osaava henkilöstö sekä vilkas kansainvälinen toiminta!

Ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille

Ammatillisen koulutuksen uudistumisen myötä oppiminen ei enää ole sidottu aikaan, paikkaan tai opetusryhmään eikä enää myöskään erotella nuorten ja aikuisten koulutuksia.

Opiskelijoiden opintopolut suunnitellaan oman osaamisen mukaan yksilöllisiksi ja joustaviksi. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa on mukana myös ohjaus- ja tukipalvelut. Suunnitelmassa otetaan huomioon aiempi osaaminen, joka vaikuttaa opetuksen sisältöön, toteutukseen ja kestoon.

Joustavan opiskelutavan myötä opiskelija voi valita itselleen soveltuvimman tutkinnon, tutkinnon osat ja tavan saavuttaa osaaminen. Tärkeintä on auttaa opiskelijaa työllistymään, pääsemään jatko-opintoihin tai saavuttamaan lisää osaamista omaan työhönsä. Oppiminen voi tapahtua oppilaitosympäristössä, työpaikalla ja aiempaa enemmän myös virtuaalisissa ympäristöissä.

Lisätietoa KPEDUsta?

Saat tietää lisää Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän eri yksiköistä ja koulutustarjonnasta tutustumalla alapuolella olevaan listaan. 


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Peruslääketiede -verkkokurssi Verkossa

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero


Sponsoroitu