Ammatillinen koulutus

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Aloitus
24 syyskuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Etätoteutus
Aloitus
24 syyskuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista päivittäisen johtamisen ja ihmisten johtamisen taitojasi ja kehitä tiimisi toimintaa

Tule opiskelemaan Lähiesihenkilötyön ammattitutkintoa vuorovaikutteiseen ilmapiiriin! Meillä edistät omaa ja työyhteisösi hyvinvointia koulutuspäivien teemojen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kasvaa entistä paremmaksi lähiesihenkilöksi tarkastelemalla työtäsi ja tapaasi toimia ja näin syventää osaamistasi. Opinnoissa vahvistat olemassa olevaa osaamistasi tai hankit valmiuksia toimia lähiesihenkilönä, tiiminvetäjänä tai ”kymppinä” erilaisissa organisaatioissa esim. palvelualoilla, sosiaali- ja terveysaloilla, logistiikka-aloilla jne.

Opintojen aikana kasvatat ymmärrystäsi ihmisten erilaisuudesta ja siitä, miten erilaisuus vaikuttaa johtamistyöhösi. Hankit lisäosaamista perehdytykseen ja kehität tiimisi toimintaa. Opit havaitsemaan, mitä tuloksellinen toiminta tarkoittaa omassa työssäsi. Pääset tarkastelemaan ja kehittämään sekä omia että tiimin toimintatapoja. Kirkastat ajatustasi organisaation tavoitteiden mukaisesta toiminnasta ja siitä, miten tavoitteellisuus ohjaa sinun ja tiimisi työskentelyä.

Keudan kouluttajilla on vahva ammattitaito ja osaaminen lähiesihenkilötyöstä. Koulutus on käytännönläheistä ja asioiden syventämisen esimerkkeinä käytetään käytännön kokemuksia. Sinulla on mahdollisuus opiskella joko kokonaan verkossa tai lähiopetuksena.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesihenkilönä, tiimiesihenkilönä tai ”kymppinä”.

Ammattitaitoisia lähiesihenkilöitä tarvitaan erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa, esimerkiksi palvelualalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä logistiikan aloilla.

Ammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutusta järjestetään eri kohderyhmille, valitse itsellesi sopivin!

Yleinen toteutus kaikkien alojen esihenkilöille

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Etä- ja lähiopetuspäiviä on yhteensä kahdeksan, keskimäärin noin yksi lähiopetuspäivä kuukaudessa. Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Sibeliuksenväylällä. Aloitus sovitaan kanssasi joustavasti.

Kysy lisää!

Nenonen Mari

Opettaja

+358505926323

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esihenkilöille suunnattu toteutus

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa. Lähiopetusta/verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Sibeliuksenväylällä. Ota yhteyttä niin mietitään juuri sinulle sopiva opiskelupolku.

Kysy lisää!

Nenonen Mari

Opettaja

+358505926323

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto verkossa

Koulutus sisältää omalla työpaikalla järjestettävää koulutusta oppisopimuksella sekä opetusta verkossa ja Teams-etäyhteydellä. Lue lisää verkkototeutuksesta ja hae mukaan tästä.

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Opettaja

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Opinnot toteutetaan joko verkossa tai lähiopiskeluna. Opiskelu tapahtuu alan työn ohessa. Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan etänä. Lue lisää tekstiili- ja muotialalle suunnatusta toteutuksesta ja hae mukaan tästä. Seuraava lähitoteutus alkaa 24.9.2024 ja verkkototeutus alkaa 24.10.2024.

Kysy lisää!

Purovesi Outi

Opettaja

+358401744423

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Koivunen Johanna

Opettaja

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutkinnon aikaisempi nimi on Lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

24 syyskuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Järvenpää
 • Hakuaika: Jatkuva haku

24 lokakuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Monimuotototeutus
 • Järvenpää
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Oppisopimuskoulutus
 • Verkossa
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu