Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU, paikassa Haapajärvi (+4 sijaintia)
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+5 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+5 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto mahdollistaa henkilökohtaisen johtajuuden kehittämisen suunnitelmallisesti omassa työympäristössäsi.

Johtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta johtamistehtävistä ja jotka työskentelevät esimies- tai johtamistehtävissä, suunnittelevat, johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteena on oman vastuualueen toiminnan ja oman johtajuuden kehittäminen.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto suoritetaan osoittamalla johtamisosaaminen oman organisaation johtamistehtävissä ja -prosesseissa. Johtamiskoulutusohjelmat voidaan myös toteuttaa yrityskohtaisena, jolloin, lähiopetuksen painotuksissa ja toteutuksessa huomioidaan yrityksen erityispiirteet tai -tarpeet.

Pakollinen tutkinnon osa on Johtajana toimiminen (80 osp). Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yht 100 osp. Valinnaisia tutkinnon osia ovat: Strategiatyön johtaminen (50 osp), Projektin johtaminen (50 osp), Työyhteisön kehittäminen (50 osp), Henkilöstön ja osaamisen kehittämisen johtaminen (50 osp), Asiakkuuksien johtaminen (50 osp), Talouden johtaminen (50 osp), Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen (50 osp), Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (50 osp).

Koulutuksen toteutus

Opiskelu tapahtuu osallistumalla lähipäiviin Oulaisissa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskeluun sisältyy verkko-opintoja, itsenäistä opiskelua ja työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutus henkilökohtaistetaan huomioimalla opiskelijan osaaminen sekä oman johtamistyön kehittämistarpeet. Koulutus sisältää n. 18 lähipäivää. Koulutuksen rakenne ja lähipäivien ajankohdat ja teemat tarkentuvat myöhemmin.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 1000 €, voit osallistua halutessasi vain tutkinnon osaan tai osiin. Yksittäisen tutkinnon osan hinta on aina 400 €.

Oppisopimuksena koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.