Oulun ammattikorkeakoulu

paikassa Oulu (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Oulun ammattikorkeakoulu

Ihmisiä hymyilemässä kameralle

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran.

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää koulutuksia myös englanniksi.

Oulun ammattikorkeakoulu kouluttaa osaavia ammattilaisia, tukee yritystoimintaa, kehittää innovaatiotoimintaa sekä lisää kansainvälistä vuorovaikutusta.

Oulun ammattikorkeakoululla on kaksi kampusta Oulussa ja yksi Oulaisissa. Oulussa koulutuksia järjestetään Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla.

Haluatko lisätietoa Oulun Ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Oulun Ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kiviharjuntie 4


Sponsoroitu