Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

paikassa Raisio (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko järjestää työvoimakoulutusta sekä ajankohtaisiin teemoihin pureutuvia seminaareja.

Ammatilliset tutkinnot antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon. Perustutkintokoulutuksen yhteydessä voit halutessasi valita ns. jatkajan polun, jossa saat lisävalmennusta jatko-opintoja ajatellen. Lähes kaikkien perustutkintojen yhteydessä on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto eli ylioppilastutkinto ammatillisen tutkinnon lisäksi.

Rasekoon haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla, joka pyörii sujuvasti ympäri vuoden. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa ja Mynämäessä.

Vertailussa Suomen kärkeä

Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Raseko on jo vuosien ajan sijoittunut valtakunnan parhaiden joukkoon Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa. Rasekon opiskelijat saavat opetusta ja ohjausta, valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät opintonsa vain harvoin.

Haluatko lisätietoa Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi


Raseko Twitterissä ja Facebookissa

Sponsoroitu