Ammattitutkinnot

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
4–10 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24% 1 657,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
4–10 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24% 1 657,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Selvitä oman organisaatiosi digitaalisen markkinoinnin kehittämiskohteet ja opi suunnittelemaan sekä toteuttamaan vaikuttavaa markkinointia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan opiskelukokonaisuuden, joten kehityt juuri sinulle ja organisaatiollesi tärkeimmissä digimarkkinoinnin alueissa. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Hakeminen

Käytännönläheisen Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman käytyäsi toteutat näkemyksellisesti digimarkkinointia ja kehität organisaatiosi liiketoimintaa. Hallitset useita tapoja kasvattaa verkkosivuston kävijämäärää ja näkyvyyttä ja saat työkaluja esimerkiksi työnantajamielikuvan rakentamiseen. 

Koulutusohjelma sopii aloitteleville markkinoijille, markkinoinnista vastaaville ja digitaalista markkinointia jo osaaville. Soveltuu myös yrittäjille.

Koulutusohjelma rakentuu 6 valinnaisesta kurssista. Ilmoittautumisesi jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja autamme valitsemaan sopivimmat kurssit. 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.