Talouden johtamisen tutkinto™

Rastor-instituutti
Yhteenveto
8–12 kk
suomi
Ammattitutkinnot
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
5 700 EUR
3.5.2023

Verkossa
5 700 EUR
7.9.2023
Rastor-instituutti

Talouden johtamisen tutkinto™

Menestyksekkään talousjohtamisen taustalla on laaja talousosaaminen sekä vahva strateginen näkemys. Työelämälähtöisen Talouden johtamisen tutkinnon oivalluksilla ja työkaluilla luot organisaatiollesi arvoa vahvistamalla liiketoimintaa ja johtamalla taloushallintoa kohti tavoitteita.

Hakeminen

Vastuullinen talouden johtaja ymmärtää organisaation strategisen kokonaiskuvan ja hallitsee työkalut, joilla taloushallintoa johdetaan tavoitteiden suuntaan. Talouden johtamisen tutkinto tuo sinulle paitsi 360-näkymän talousjohtamiseen myös osaamisen, jota tuloksellinen talousjohtaminen edellyttää. 

Asiakasarvon tuottaminen, vastuullisuus ja ennakointitaito erottavat parhaat yritykset tiukassa kilpailutilanteessa. Tämän käytännönläheisen talousjohtamisen koulutuksen avulla strateginen osaamisesi vahvistuu ja opit analysoimaan talousinformaatiota ja viestimään siitä vakuuttavasti eri sidosryhmille. Varmistat, että organisaatiosi taloushallinnon toiminta tukee liiketoimintaa ja luo kilpailuetua.

Kiinteiden kurssien lisäksi koostat tutkinnon sisällön niistä kursseista, jotka ovat olennaisia oman osaamisesi ja työsi kannalta. Koulutukseen sisältyy kaksi henkilökohtaista coachauskertaa, jossa saat tukea ammatilliseen kehittymiseen. Kursseilla verkostoidut ja pääset jakamaan kokemuksiasi muiden vaativissa taloushallinnon tehtävissä toimivien kanssa. 

Talouden johtamisen tutkinto sopii sinulle, joka vastaat organisaation taloudesta ja hallinnosta tai olet siirtymässä vastuullisempiin talousjohtamisen tehtäviin.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit ja verkkokirjaston käytön.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden johtamisen tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talouden johtamisen tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: