Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18–24 kk
suomi
Ammattitutkinnot
Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa

Alkavat koulutukset
Turku
5 790 EUR
23.3.2023

Oulu
5 790 EUR
19.4.2023

Tampere
5 790 EUR
26.4.2023

Espoo
5 790 EUR
27.4.2023
Rastor-instituutti

Työteknikon koulutusohjelma

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai asiantuntijatehtävissä. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Etäkoulutuspäivien lisäksi voit valita lähikoulutuspäiviä eri paikkakunnilla.

Hakeminen

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän.

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy tekniikan alan erikoisammattitutkinto sekä oman alasi syventävät ammatilliset opinnot. Nämä suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä. Mikäli olet jo suorittanut alan erikoisammattitutkinnon, voit täydentää opintojasi meillä Työteknikoksi!

Koulutuksessa kehität osaamistasi erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta, joten koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Työnjohtajakoulutuksen hyödyt

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esihenkilö- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esihenkilönä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. 

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esihenkilö- ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville. Se sopii myös asiantuntijan ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä erikoisammattitutkinnon valitset ja mitkä syventävät ammatilliset opinnot sopivat parhaiten tilanteeseesi. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet tästä >>

Kustannukset

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 €. Se koostuu kahdesta osuudesta, jotka laskutetaan ennen koulutusosuuden alkamista. 

1.    Ammatillisen tutkinnon osuus (1590 €) 
Työteknikon koulutusohjelman erikoisammattitutkinnon osuus laskutetaan Opetushallituksen ohjeen mukaan opiskelijalta itseltään. Erikoisammattitutkinto on mahdollista opiskella myös oppisopimuskoulutuksena. Tällöin tutkinto-osuuden hinta on 0 € ja Työteknikon koulutusohjelman kokonaishinta yhteensä 4200 €. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta ja tarkista oppisopimuskelpoisuutesi.

2.    Syventävien ammatillisten opintojen osuus (4200 €)
Työteknikon koulutusohjelman syventävien ammatillisten opintojen hinta (4200 €) laskutetaan sopimuksen mukaan joko sinulta itseltäsi tai työnantajaltasi. 

Jos suoritat useamman syventävien ammatillisten opintojen kokonaisuuden, esimerkiksi olet suorittanut rakennustekniikan syventävät ammatilliset opinnot ja haluat suorittaa lisäksi LVI-tekniikan syventävät ammatilliset opinnot, tällöin osuuden hinta on 2500 €. 

Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Jos vakuutusyhtiö maksaa koulutuksesi, katso lisäohjeet ilmoittautumiseen täältä >>

 

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Työteknikon koulutusohjelma on arvonlisäveroton.

Ammatillisen tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: