» Ikata somessa

IKATA somessa

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa.

Suomen suurin ja laaja-alaisin käsi- ja taideteollisuusalan oppilaitos

3D-tulostus ja mallintaminen, Tapahtuma- ja messurakentaminen, Asesepäntyö sekä Kitaranrakennus ovat ammattialoja, joita ei Suomen muissa oppilaitoksissa ole. Muita erikoisaloja ovat mm. lasinpuhallus, pienoismallinrakennus, kädentaitojen ohjaus, graafinen suunnittelu sekä sisustuslasi.

Luovien käden taitojen ja taideteollisuusalojen avulla pystyt vahvistamaan kokonaisvaltaisesti ihmisten hyvinvointia. Kiertotalous, eettinen ajattelu ja aikaa kestävät ratkaisut ovat sinulle tärkeitä. Alan opiskelijana olet luomassa kestävää ja viihtyisää elinympäristöä ja palvelutarjontaa.

Ikatassa ammatillisen tutkinnon rinnalla voit suorittaa myös yo-tutkinnon. Lukio-opinnot toteutetaan aikuislukion opintosuunnitelman mukaan päiväopetuksessa neljässä aineessa. Kaksoistutkinnon opiskelijana sinulta vaaditaan päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Lukio-opintoihin ilmoittaudutaan heti opintojen alkaessa.

Oppilaitoksessa opiskelee n. 400 hyvin eri-ikäistä opiskelijaa, keskimääräinen ikä on 25 vuotta. Voit hakeutua opiskelijaksi suoraan Saskyn sivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella tai ottamalla yhteyttä oppilaitokseen. Ennen opiskelijaksi valitsemista hakija käy ammattialakohtaisessa pääsy- ja soveltuvuuskokeessa.

Koulutukseen haetaan kahdella tavalla:

  • jatkuva haku avoinna koko ajan (hakijat, joilla on aikaisempi ammatillinen tutkinto, lukio tai peruskoulu suoritettuna)
  • yhteishaku (peruskoulun päättävät hakijat sekä hakijat, joilla ei ole toisen asteen tutkintoa)

Kansainvälisyys

Monilla ammattialoilla on ympäri Eurooppaa yhteistyöoppilaitoksia, joihin opiskelijat voivat päästä kansainvälisyysvaihtoon. Työssäoppimisjaksot ulkomailla ovat myös mahdollisia.

Lisätietoa Ikatan koulutustarjonnasta

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä löytyy lisätietoa alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen ammattialan esittelyn yhteydessä on yhteydenottopyyntö, jonka kautta saat vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

Koulutukset - Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Koulutukset Paikkakunta
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto | kulttuuri- ja luoville aloille painottuva Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Arvostelut

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 10 arviointiin

Gata

Ihana koulu ja sitäkin mahtavemmat opettajat. Olen oppinut paljon uutta ja löytäny itseni tämän koulutuksen avulla. Minulle tämä on ollut paras valinta ikinä!

Happy

Koulu, joka oikeasti välittää, mikä on just sulle paras reitti. Lisäksi plussaa ammattitaitoisesta meiningistä, opetuksen monipuolisuudesta sekä harjoittelupaikkoihin panostamisesta - that's the way to do it!

Skede

Hillitön meininki! Hyvät opettajat. Jotkut työllistyy. Jotkut kuulemma jatko-opiskelee.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata täytä seuraavat tiedot: