Tradenomi (AMK) | Liiketalous | verkkototeutus | Huittinen

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | verkkototeutus | Huittinen

Tavoitteet

Näissä liiketalouden verkko-opinnoissa pääset itse vaikuttamaan oman ammattiosaamisesi kehittymiseen valitsemalla haluamasi ammattiopintokokonaisuudet laajasta verkko-opinto valikoimastamme.

Halutessasi voit suuntautua talous- tai henkilöstöjohtamiseen tai vaikkapa verkkokauppaan ja logistiikkaan. Oman mielenkiinnon mukaan, opiskelija voi koota näistä opinnoista myös omanlaisensa yhdistelmän, johon voi sisällyttää esimerkiksi johdon laskentatoimea, verkkokauppatoimintaa ja logistiikkaa. 

Opinnot ovat pääosin ajasta ja paikasta riippumattomia. Opetuksessa käytettävät verkkoalustat mahdollistavat opiskelun kokonaan verkon kautta

Luentoihin ja tapaamisiin osallistut verkon kautta, oppimateriaali on verkossa ja tehtävät palautetaan verkkoon. Jos kuitenkin kaipaat perinteistä kasvokkain kohtaamista, voit osallistua muutaman viikon välein perjantaisin Rauman kampuksella järjestettäviin kontakteihin verkkoyhteyden sijaan paikan päällä. Luennot myös nauhoitetaan, joten tarvittaessa voit kuunnella näitä jälkeenpäin.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Satakunnan ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori