Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Pituus: 0,5–2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Aloitus: Jatkuva haku
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot

Video

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, verkko-opinnot

Suomen Yrittäjäopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella liiketoiminnan perustutkinnon kokonaan verkossa. Merkonomikoulutus asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalalla tai talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalla on tarkoitettu alalla jo työskentelevälle, joka haluaa kehittää osaamistaan ja suorittaa työelämässä arvostettavan tutkinnon.

Verkko-opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta

Verkossa opiskelun vuoksi sinulla on mahdollisuus opiskella merkonomiksi siellä missä itse haluat. Tutkinto suoritetaan aikuiskoulutuksena omassa työssä, jolloin sinulla tulee olla alan työpaikka tai työharjoittelupaikka, jossa voit tutkinnon suorittaa. Verkko-opinnot vaativat toimivan verkkoyhteyden, mutta myös lisäksi päättäväisyyttä ja suunnitelmallisuutta opiskelun aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa merkonomin koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Suomen Yrittäjäopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Opiskelija laatii aluksi henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka jälkeen tutkintoa aletaan suorittamaan oman aikataulun mukaisesti.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on perustettu vuonna 1968. Opisto on jo yli 40 vuoden ajan toiminut työssäkäyvän aikuisen kumppanina yrittäjyyden, liiketalouden ja kaupan sekä tietoteknisen osaamisen kehittämisessä. Suomen Yrittäjäopisto toimii koko Suomessa sekä kansainvälisesti. Opistossa voit suorittaa valtakunnallisiin näyttötutkintoihin valmistavia koulutuksia, yrityskohtaisesti...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi täytä seuraavat tiedot: