Ylemmät AMK-tutkinnot

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | YAMK | verkkototeutus

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | YAMK | verkkototeutus

Tee vastuullisuudesta yrityksesi kilpailuetu

Miten vastuullisia ovat yrityksesi tuotteet, palvelut, toimitusketjut ja prosessit? Miten tunnistat uusia, vihreän siirtymän luomia liiketoiminnan mahdollisuuksia? Miten varmistat yrityksesi taloudellisen kannattavuuden ja kilpailuedun tekijät?

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä YAMK-koulutuksen jälkeen osaat kehittää pk-yrityksen liiketoimintaa ottaen huomioon toiminnan taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. Osaat tunnistaa muuttuvasta toimintaympäristöstä mahdollisuuksia ja kilpailuedun lähteitä. Osaat johtaa ja kehittää yrityksen vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. Sinulla on vahva tietopohja ja konkreettisia liiketoiminnan kehittämistaitoja.

Koulutus on tarkoitettu pk-yrityksissä työskenteleville kehittämishakuisille liiketoiminnan osaajille. Työskentelet keskijohdossa, asiantuntijana tai esihenkilönä ja sinulla on tulosvastuu jostakin osa-alueesta. Olet kiinnostunut kehittämään liiketoimintaa vastuullisempaan suuntaan ja olet asemassa, jossa voit vaikuttaa yrityksen toimintaan. ​Sinulla on halu ottaa askel eteenpäin omassa kehittymisessäsi. Haluat verkostoitua ja sinulla on tarve ymmärtää mihin toimintaympäristö kehittyy​.

Olet koulutukseltasi tradenomi (AMK). Myös muu AMK-tutkinto voi olla soveltuva, jos tutkinnossasi on ollut liiketalouden opintoja vähintään 60 op.

Tutkinnon voi suorittaa kokonaan verkko-opintoina. Lähiopetuspäiviin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu