Suodata
Johtaminen
Koulutustyyppi
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 97 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Kesän lisähaussa
Näyttää 1-20 koulutusta 97 tuloksesta
1
2
3
4
5
Mainokset

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Johtaminen

Osaamista työelämän tarpeisiin

Johtaminen, organisaatiot, henkilöstö -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Henkilöstöala

Johtamisen ja organiaatioiden tieteenalan opintojen tarkoitus on tarjota tiedollista pohjaa yrityksen liiketoiminnan luomiseen, suuntaamiseen ja kehittämiseen sekä ihmisten johtamiseen.

Jos haluat työskennellä henkilöstökysymysten parissa, voi henkilöstöammattilaisen koulutus olla sinua varten. Usein työhön sisältää myös työympäristön kehittämistä, muun muassa organisaation ja tilojen kehittämisen ja muutosjohtamisen muodossa.

Johtaminen, organisaatiot ja henkilöstö

Työelämässä selviäminen edellyttää toimintaympäristöjen ja toimialojen ymmärtämistä ja vahvaa liiketoimintaosaamista. Ammatillisen osaamisen rinnalla tarvitaan myös itsetuntemusta, luovuutta, ihmissuhdetaitoja sekä johtajuus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Johtamisen opinnot tarjoavat valmiuksia mm.:

  • Uuden liiketoiminnan luomiseen, yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen
  • Kehittämisprosessien ja projektien johtamiseen
  • Henkilöstöammattilaisen tehtäviin
  • Tehtäviin kansainvälisissä toimintaympäristöissä
  • Monenlaisiin asiantuntija- ja yleisjohdon tehtäviin sekä pienissä että suurissa yrityksissä ja julkisorganisaatioissa.

Henkilöstöalan monipuolisuudesta kertoo se, että henkilöstöammattilaisen tehtävänimike voi olla henkilöstöpäällikkö, HR Manager, henkilöstön kehittämispäällikkö, koulutussuunnittelija, Competence Manager, henkilöstöassistentti, Personnel Administrator, henkilöstökonsultti, Head Hunter yms.

Johtaminen ja organisaatiot

Tulevaisuus

Henkilöstö ja työympäristö aiheena on hyvin ajankohtainen ja henkilöstö on saavuttanut strategisen roolin yrityksen toiminnassa. Tämä kertoo myös alan osaajien tarpeesta. Yrityksen johtamisessa korostuvat nykyään kyvykkyydet, jotka edistävät onnistunutta henkilöstövoimavarojen kehittämistä ja käyttöä. Vuorovaikutustaidot, tiimien johtaminen ja henkilöstön sitoutuminen organisaatiossa ovat tulevaisuudessakin edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Onnea opintoihisi!