Tutkintokoulutusta verkossa

22 helmi 2016
KYSYMYS
Hei! Olen jäämässä pian äitiyslomalle ja haluaisin verkko-/etäopiskella samalla.
Mitä tutkintoon valmistavia koulutuksia on tarjolla, joita voisi suorittaa täysin etänä? Onko esim. psykologiksi mahdollista etäopiskella?

Vastaus

22 helmi 2016

Hei,

Sivustoltamme löytyy joitakin psykolologian verkkokoulutuksia, jotka löydät täältä.

Suomessahan psykologiksi opiskellaan yliopistossa. Psykologiaa voi opiskella Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistossa sekä Åbo Akademissa.  Psykologian kandidaatin tutkinnon laajuus on 180 opintopistettä. Kandidaatin tutkinnon jälkeen psykologian alalla on mahdollista suorittaa kahdentyyppisiä maisterintutkintoja, joista pidempi psykologian maisterin tutkinto (150 opintopistettä) on tarkoitettu psykologin ammattiin valmistuville. Vain psykologian maisterin tutkinnon suorittanut voi saada oikeuden oikeuden psykologin ammatin harjoittamiseen ja ammattinimikkeen käyttöön.

Psykologian alalla filosofian maisterin tutkinto (120 opintopistettä) on suunniteltu erityisesti lukion psykologian aineenopettajaksi tai erilaisiin tutkimustehtäviin aikoville. Sisällölliset painotukset psykologian eri osa-alueiden välillä vaihtelevat hieman yliopistoittain, joten  kannattaa tutustua eri laitosten opetustarjontaan opintoihin hakeutuessa.

Täysin etänä Suomessa on mahdollista suorittaa vielä melko vähän opintoja. Aikuisille suunnatut opinnot toteutetaan useimmiten monimuoto-opintoina, jolloin etätehtävien lisäksi on joitakin lähiopintojaksoja.

Tässä sinulle joitakin Suomessa tarjottavia kokonaan tai pääosin etä/verkko-opintoina suoritettavia tutkintokoulutuksia:

Toivottavasti löydät näistä jonkin itsellesi mieleisen koulutukset. Jollet, niin ehkä voisit harkita monimuoto-opintoja?

Onnea opintoihisi, aurinkoista kevättä ja mukavaa äitiyslomaa!

Terveisin,
Studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.