Sertifioitu Stressiterapeutti

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 16 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Stressiterapeutti

Sertifioitu Stressiterapeutti

Haluatko myötävaikuttaa siihen, että useammat ihmiset elävät onnellista elämää?
Maailmassa, jossa elämme tänään, kaikki menee nopeammin ja nopeammin. Se on työelämän ja yksityiselämän tehokkuuden aikaa, johon meidän tulee jatkuvasti suhtautua ja jota on hallittava. Tietoa, jolle olemme alttiina päivittäin, on runsaasti, ja yhteiskunnan, työnantajien ja itsemme odotukset tarkoittavat, että yhä useammat ihmiset kärsivät hallitsemattomista stressilisämaksuista ja stressiin liittyvistä sairauksista.
Jotta voimme kääntää tämän negatiivisen trendin, tarvitaan enemmän osaamista siitä, miten voimme molemmat suhtautua olosuhteisiin ja mikä on oma vastuumme elämämme hallinnassa henkilökohtaisella johtajuudella.
Siksi sinua tarvitaan stressiterapeutiksi! Pystyt jakamaan tärkeää tietoa, olemaan valmiina tukemaan sitä tarvitsevia ihmisiä ja pystyt myös työskentelemään ennaltaehkäisevän stressinhallinnan parissa sekä organisaatioille että yksilöille. Avain tullaksesi itsevarmaksi, oivaltavaksi ja itsevarmaksi stressiterapeutiksi piilee omassa itsetietoisuudessasi. Siksi koulutus on rakennettu siten, että henkilökohtainen kehittymisesi on keskiössä. Tarkkojen harjoitusten ja tehtävien avulla opit tuntemaan itsesi uudelle tasolle.
Stressinhallinnassa painotetaan paljon koulutussisältöä henkisen valmennuksen ja kognitiivisen menetelmän avulla. Treeni sisältää myös stressin vaikutuksen ymmärtämisen koko kehoon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Terveyspedagogiikka, valmennuslähestymistapa ja viestintä ovat myös erittäin tärkeitä elementtejä, kun puhutaan käytännön työstä stressiterapeuttina. Tarkistamme myös etiikkaa, moraalia, luottamuksellisuutta ja sopimusten hallintaa koskevia ohjeita.
Koulutuksen päätteeksi saat tehtäväksi käydä yksilöllisiä keskusteluja valitsemiesi testiasiakkaiden kanssa. Kaikki, jotta voit harjoitella ja tuntea, millaista on käyttää koulutuksen aikana opittuja keskustelutyökaluja. Koko koulutuksen tavoitteena on, että tunnet olosi motivoituneeksi ja sinulla on se, mitä tarvitset stressiterapeutin ammatin harjoittamiseen.
Tervetuloa koulutukseen, sinua tarvitaan!

Stressiterapeutti opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
STRESSIN HALLINTA
* Työskentele stressiterapeuttina
* Mitä stressi on?
* Mitä kehossa tapahtuu?
* Varoitussignaalit
* Kriisin neljä vaihetta
* Terveys ja elämäntavat
* Liike
* Ruokavalio ja ruokavaliopäiväkirja
* Lepo ja palautuminen
* KASAM - sosiaalisen terveyden merkitys
* Harjoittele
* Tehtävä
HENKINEN VALMISTUS
* Kognitiivinen menetelmä
* Tarkkaavaisuus
* Meditaatio
* Itsetunto ja itseluottamus
* Henkilökohtainen johtajuus
* Persoonallisuustyypit
* Automaattiset ajatukset
* Epätoiminnalliset ajatusmallit
* Tapahtuma-analyysi
* Vahvistukset
* Visualisaatiot
* Harjoittele
* Tehtävä
VALMENNUS
* Yksittäisten keskustelujen pitämiseen
* Coaching - keskustelumenetelmä ja lähestymistapa
* KASVAA
* Arvot
* Viestintä
* Kehonkieli
* Luo luottamusta
* Kuuntele intuitiivisesti
* Valmennuksen läsnäolo
* 11 ydinosaamista
* Etiikka, moraali ja salassapito
* Sopimusten hallinta
* Toimintasuunnitelman kehittäminen
* Työskentele yksityishenkilöiden kanssa
* Työskentely organisaatioiden kanssa
* Harjoittele
* Tehtävä
TERVEYSPEDAGOGIA
* Terveyspedagogiikka
* Stressinhallinta työssä
* Luoda oma kurssi
* Harjoittele
* 15 keskustelua testiasiakkaiden kanssa
* Tutkintotehtävä

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Stressiterapeutti -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Stressiterapeutti koulutuksen hinta on 1 918,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 479,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 172,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Stressiterapeutti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Stressiterapeutti täytä seuraavat tiedot: