Academy Online Suomi

paikassa Verkossa
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Academy Online Suomi

Academy Online hymyilevä nainen

Tervetuloa Academy Onlineen!

Academy Online International on yksi Euroopan johtavista digitaalisia ammatillisia koulutuksia järjestävistä yrityksistä.

Academy Online tarjoaa modernin tavan opiskella: voit itse päättää milloin, missä  ja millaisessa opiskelutahdissa haluat opiskella. Slogan tiivistää sen: "Education made easy".

Academy Online International

Academy Online tarjoaa koulutuksia Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa. Toiminta käynnistetään myös Hollannissa vuoden 2024 aikana.

Osaamisen kehittäminen

Haluaisitko edetä urallasi uusiin haasteisiin ja suorittaa sen tueksi ammatillisen koulutuksen? Vai haluatko suorittaa kurssin ja näin vahvistaa ammattitaitoasi?

Tämänhetkisestä tilanteestasi riippumatta löydät toivottavasti Academy Onlinesta koulutuksen, joka vahvistaa osaamistasi ja auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen työelämässä. Lue lisää kursseista tältä sivustolta. Kaikki koulutukset suoritetaan etänä digitaalisessa kurssiportaalissa.

Valitse itse missä ja milloin opiskelet

Voit siis opiskella milloin haluat omaan tahtiisi. Voit olla missä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla vain on käytössäsi internetyhteys. Kurssit on räätälöity suoritettavaksi niin pöytätietokoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Miksi valita Academy Online?

  • Saat sertifiointitodistuksen
  • Koulutukset vastaavat työmarkkinoiden tarpeisiin
  • Määrität itse sopivan opiskelutahdin

Ilmoittautuminen

  1. Täytä ja lähetä alla oleva lomake. Ilmoita viestissä, minkä koulutuksen haluat aloittaa.
  2. Sinulle lähetetään varausvahvistus ja lasku sähköpostitse. Jos koulutuksesi sisältää useita osia/moduuleja, laskutus tapahtuu yhdestä moduulista kerrallaan, ellet ilmoita haluavasi maksaa muulla tavalla.
  3. Kun maksusi on vastaanotettu, saat sähköpostissa ohjeet, miten kirjautua kurssiportaaliin.

Tervetuloa Academy Onlineen!

Kiinnostuitko Academy Onlinen koulutuksista?

Lisätietoa Academy Onlinen koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Academy Onlinelta täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sponsoroitu