Lukiokoulutus verkossa

Eiran aikuislukio
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Lukiot ja erikoislukiot
Eiran aikuislukion lukiokoulutuksessa opiskeleva henkilö syö jäätelöä ulkona

Lukiokoulutus verkossa

Eiran aikuislukiossa opiskelija voi suorittaa lukio-opinnot päätoimisena lukio-opiskelijana tai joustavasti esimerkiksi töiden ohella. Opiskelija voi myös valita vain jonkin häntä itseään kiinnostavan kurssin tai kursseja aineopiskelijana.

Eiran aikuislukio tarjoaa monipuolisesti kursseja. Voit opiskella verkko-opiskeluna muun muassa useita vieraita kieliä, pitkän matematiikan, fysiikan ja kemian lukio-opinnot, Suomi toisena kielenä -opinnot, reaaliaineita ja taito- ja taideaineita. 

Joustavuutta verkko-opiskelulla

Lukion voi suorittaa kokonaan myös verkko-opiskeluna. Tavallista on kuitenkin suorittaa osa opinnoista verkkokursseina ja yhdistellä niitä lähiopetuksen kanssa. Verkkokurssit tuovat joustavuutta ajankäyttöön, sillä opiskelu ei ole sidottu opiskelujaksoihin, vaan opinnot voi aloittaa mihin aikaan lukuvuotta tahansa. Verkko-opiskelijalla täytyy olla oma nettiyhteyksillä varustettu tietokone ja tulostusmahdollisuus.

Opiskelu Eiran aikuislukiossa

Aikuislukion oppimäärään kuuluu vähintään 44 kurssia. Lukion oppimäärä koostuu pakollisista ja valinnaisista kursseista. Kursseja on tarjolla sekä lähikursseina aamulla, iltapäivällä ja illalla sekä verkkokursseina. Lähikurssien oppitunnit pidetään joko maanantaisin ja keskiviikkoisin tai tiistaisin ja torstaisin. Oppitunti on 85 minuutin pituinen. Iltapäivisin ja iltaisin on usein tarjolla myös omaan tahtiin – opiskelun kursseja.

Lisätietoa Eiran aikuislukion verkkokursseista

Lisää tietoa Eiran aikuislukion verkkokursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen. Saat vastauksen kysymyksiisi suoraan Eiran aikuislukiolta. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Aikuislukio-opinnot on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille opiskelijoille. Alle 18-vuotias voidaan hyväksyä aikuislukioon opiskelijaksi vain perustellusta syystä.

Opiskelijaksi voi ilmoittautua ympäri vuoden. Uudeksi lukio-opiskelijaksi ilmoittaudutaan täyttämällä joko tutkinto- tai aineopiskelijan esitietolomake koulun verkkosivuilla ja käymällä tämän jälkeen koulun toimistossa vahvistamassa ilmoittautuminen. Tällöin tulee olla mukana:

  • kuvallinen henkilötodistus / passi
  • aiemmat koulutodistukset (tai erotodistus)
  • pankki- tai luottokortti aineopiskelumaksua varten tai kuitti maksusta

Aineopiskelumaksun voit maksaa myös laskulla. 

Tutkinto / todistus

  • Lukion päättötodistus
  • Ylioppilastutkinto

Kustannukset

Tutkinto-opiskelu on maksutonta (materiaalimaksu 10 €). Aineopiskelumaksu on 100 € lukuvuodessa. Jos opiskelija on kirjoilla jossain muussa oppilaitoksessa, aineopiskelumaksu on 50€ / lähikurssi ja 80€ / verkkokurssi. Aineopiskelijana saa opiskella lukuvuoden aikana niin montaa kurssia ja ainetta kuin haluaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukiokoulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eiran aikuislukio

Eiran aikuislukio – aikuinen meininki!

Eiran aikuislukio on yksi Suomen suurimpia ja monipuolisimpia kouluja. Eiran aikuislukiossa voi suorittaa lukion ja peruskoulun oppimäärän, opiskella yksittäisiä kursseja tai suorittaa lukion kaksikielisessä lukiossa. Eirassa voi myös suorittaa koko lukion verkossa.  Lukuvuoden aikana Eiran aikuislukiossa opiskelee yhteensä noin 3000...


Lue lisää oppilaitoksesta Eiran aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eiran aikuislukio

Laivurinkatu 3
00150 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eira.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukiokoulutus verkossa täytä seuraavat tiedot: