Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Lukiot ja erikoislukiot
Etälukio

Etälukio

Raudaskylän etälukiossa opiskellaan etänä mutta tuetusti, verkkoympäristöjä ja opettajan antamia ohjeistuksia hyödyntäen. Opiskelu onnistuu työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa joustavasti.

Raudaskylän etälukiossa voi suorittaa koko lukion oppimäärän (vähintään 88 opintopistettä) ja ylioppilastutkinnon tai jatkaa kesken jääneet lukio-opinnot loppuun. Myös yksittäisten opintojaksojen ja aineiden opiskelu on mahdollista ilman tutkintotavoitetta (aineopiskelu). Opiskelu tapahtuu opiskelijan oman opintosuunnitelman ja aikataulun mukaan.

Hakeminen

Etälukioon haetaan Raudaskylän Kristillisen opiston verkkosivujen kautta jatkuvassa haussa.

Pääsyvaatimuksena Raudaskylän etälukioon on 18 vuoden ikä sekä peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Etälukio

Kustannukset

Opiskelu Raudaskylän etälukiossa on maksutonta lukion oppimäärää suorittaville ja/tai ylioppilastutkintoa suorittaville. Opiskeluaikaisia kustannuksia tulee opiskelumateriaaleista, kuten tietokone ja oppikirjat tai digimateriaalit. Muita kustannuksia voi tulla mahdollisista matkoista etälukioviikonloppuihin ja ylioppilaskirjoituksiin sekä ylioppilastutkintolautakunnan yo-kirjoituksista perimistä maksuista.

Yksittäisten lukion opintojaksojen opiskelu eli niin sanottu aineopiskelu on maksullista. Kysy kustannuksista oppilaitoksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Etälukio täytä seuraavat tiedot: