3,8 (4 Arvioinnit)

Karelia-ammattikorkeakoulu

paikassa Joensuu (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Kareliassa voit suorittaa niin alemman korkeakouluasteen kuin ylemmän korkeakouluasteen tutkintoja. Valmistuttuasi voit työllistyä erilaisiin kehittämis- ja johtamistehtäviin julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille. Julkiseen virkaan tai tehtävään tutkinto antaa saman kelpoisuuden kuin yliopistojen ylempi korkeakoulututkinto. Esimerkkejä tutkintoaloista: taiteet ja kulttuuri, kauppa, hallinto, oikeustieteet, tekniikka sekä terveys- ja hyvinvointiala.

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys eri muodoissaan on Karelia-ammattikorkeakoulun jokapäiväistä toimintaa. Kansainvälisyys kiinnittyy opetukseen ja oppimiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan, osaamisen kehittämiseen ja koulutusvientiin. Karelia tarjoaa laajat kansainvälistymismahdollisuudet opiskelijoille, opettajille ja muulle henkilökunnalle. Kumppaniverkosto muodostuu korkeakouluista ja muista toimijoista ympäri maailmaa. Tavoitteesi mukaisesti voit suorittaa tutkinnon osia englanniksi, liittää opintoihin opiskelu- tai harjoittelujakson ulkomaisessa korkeakoulussa tai yhteistyöorganisaatiossa.

Historia

Karelia-ammattikorkeakoulun toiminta on alkanut vuonna 1992 ja vakinaistettu 1996. Karelia-ammattikorkeakoulu on Joensuun kaupungin omistama osakeyhtiö vuoden 2013 alusta.

Haluatko lisätietoa Karelia-ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Karelia-ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 4 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
FuriousBeardMan
15 touko 2014
4/5
Jossu
24 syys 2012

innostava, ystävällinen ilmapiiri, paljon vapaa-ajan aktiviteettejä, hyvää ruokaa sekä opetus kiitettävää.

4/5
Omatra
22 syys 2012

Joensuu on ihana kaupunki ja pohjoiskarjalalaiset huippua kansaa! Alamme opetus on ajantasaista, tosin toivoisin koulun kautta enemmän kontakteja yrityksiin ja työelämään. Koul...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu