Ylemmät AMK-tutkinnot

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Sotealan oppitunti

Opiskele vanhustyön kehittäjäksi ratkaisemaan ikääntymisen haasteita.Opiskeluista saat näkemystä ja kykyä vaikuttaa ikäystävällisten yhteisöjen, alueiden ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Väestön ikääntyminen on moniulotteinen ilmiö, joka koskettaa koko yhteiskuntaa. Ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutus antaa sinulle laaja-alaista osaamista ikääntymisestä sekä valmiuksia uudistaa ja johtaa palveluja. Koulutuksen perustana ovat pyrkimys ikäystävälliseen yhteiskuntaan (Age Friendly Society) sekä WHO:n määrittelemä aktiivinen ikääntyminen (Active Ageing).

Karelian ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutuksessa vahvistat valmiuksiasi toimia moniammatillisissa ikäihmisten hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja osallisuutta tukevissa tehtävissä sekä vaativissa kehittämis- ja johtamistehtävissä. Sinulla on valmiudet myös yrittäjyyteen. Lisäksi sinulla on näkemystä ja kykyä vaikuttaa ikäystävällisten yhteisöjen, alueiden ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Opinnot rakentuvat yhteistyössä oman alueesi sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa, ja opiskelu on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina.

Työelämässä

Valmistuttuasi voit työllistyä erilaisiin kehittämis- ja johtamistehtäviin julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille. 

Julkiseen virkaan tai tehtävään tutkinto antaa saman kelpoisuuden kuin yliopistojen ylempi korkeakoulututkinto. 

Tyypillisiä työtehtäviä ja ammattinimikkeitä ovat osastonhoitaja, ylihoitaja, esimiestehtävät ikäihmisten palveluissa, kehittämisasiantuntija, suunnittelija, projektikoordinaattori ja projektipäällikkö.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan kevään yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Tutkintonimike Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK) / Master of Health Care / Master of Social Services

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu