Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sotealan oppitunti

Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus

Väestön ikääntyminen on moniulotteinen ilmiö, joka koskettaa koko yhteiskuntaa. Ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutus antaa sinulle laaja-alaista osaamista ikääntymisestä sekä valmiuksia uudistaa ja johtaa palveluja. Koulutuksen perustana ovat pyrkimys ikäystävälliseen yhteiskuntaan (Age Friendly Society) sekä WHO:n määrittelemä aktiivinen ikääntyminen (Active Ageing).

Karelia-ammattikorkeakoulun ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutuksessa vahvistat valmiuksiasi toimia moniammatillisissa ikäihmisten hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja osallisuutta tukevissa tehtävissä sekä vaativissa kehittämis- ja johtamistehtävissä. Sinulla on valmiudet myös yrittäjyyteen. Lisäksi sinulla on näkemystä ja kykyä vaikuttaa ikäystävällisten yhteisöjen, alueiden ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Opinnot rakentuvat yhteistyössä oman alueesi sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa, ja opiskelu on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina.

Työelämässä

Valmistuttuasi voit työllistyä erilaisiin kehittämis- ja johtamistehtäviin julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille. 

Julkiseen virkaan tai tehtävään tutkinto antaa saman kelpoisuuden kuin yliopistojen ylempi korkeakoulututkinto. 

Tyypillisiä työtehtäviä ja ammattinimikkeitä ovat osastonhoitaja, ylihoitaja, esimiestehtävät ikäihmisten palveluissa, kehittämisasiantuntija, suunnittelija, projektikoordinaattori ja projektipäällikkö.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan kevään yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

TutkintonimikeFysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK) / Master of Health Care / Master of Social Services

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen (YAMK) | verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: