Erikoisammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, Verkossa
Hinta
200 EUR
Aloitus
2.9.2024 / tarvittaessa joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Hinta
200 EUR
Aloitus
2.9.2024 / tarvittaessa joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista kehittämisosaamistasi kasvatus- ja ohjausalan tehtävissä!

Erikoisammattitutkinto tarjoaa kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiselle mahdollisuuden saada lisäosaamista kehittämistyöhön. Saat samalla päivitettyä tietoa kehittämisprosessista, erilaisista ohjausmenetelmistä ja monialaisesta yhteistyöstä. Pääset myös verkostoitumaan ja jakamaan ideoita muiden alan ammattilaisten kanssa.

Opinnot täydentävät osaamista erityisesti kasvatus- ja ohjausalan asiantuntija- ja erityisasiantuntijatehtävissä toimiville alan ammattilaisille. Tutkinto sopii sinulle myös, jos toimit esimerkiksi varhaiskasvatuksen, nuorisotyön tai ohjausalan kehittämistehtävissä, tai jos työhösi liittyy projektimaista toimintaa.

Koulutus on työelämälähtöinen, ja voit suorittaa opinnot työn ohessa, joten tutkinnon suorittaminen palvelee koko työyhteisöä. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on hyvät valmiudet hyödyntää uutta osaamista omalla työpaikallasi.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Miksi valita kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto?

Koulutuksen kautta saat itsellesi lisää kehittämisosaamista sekä apua ja ohjausta työyhteisön toimintatapojen kehittämiseen. Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon opiskelu Keudassa on hyvin joustavaa ja työelämälähtöistä. Opintojen aikana syvennät osaamistasi kasvatus- ja ohjausalan kehittämisestä, sekä saat tietoa ajankohtaisista alaan liittyvistä teemoista.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Voit hakea erikoisammattitutkintoon, jos toimit valmiiksi kasvatus- ja ohjausalan työtehtävissä ja olet kiinnostunut kehittämisestä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on mahdollisuus edistää kehittämistyötä ja toimintatapojen muuttumista työyhteisössään. Siksi on tärkeää, että työhösi sisältyy jo valmiiksi projektimaista toimintaa, erilaisten ohjausmenetelmien kehittämistä, monialaisissa verkostoissa tehtävää työtä ja/tai työyhteisön kehittämistä. Tulet suunnittelemaan ja työstämään opintojesi aikana työpaikkaasi liittyvä kehittämishanketta. Tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan verkossa (teams). Ohjattua työskentelyä on Teamsin kautta yhtenä iltana kuukaudessa. Lisäksi on mahdollista saada opettajilta henkilökohtaista ohjausta omaan kehittämishankkeeseen liittyen. Opintoihin kuuluu verkko-opintoja ja itsenäisiä tehtäviä, sekä kehittämissuunnitelman ja mahdollisen kehittämishankkeen toteuttaminen omalla työpaikalla. Seuraava aloitus on 2.9.2024 klo 16.30 ja tarvittaessa aloitus sovitaan kanssasi joustavasti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 200 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 80 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden kommentteja

”Sain koulutuksesta osaamista muihinkin työelämän osa-alueisiin kuin hankkeeseen, jota työstin.”

”Koulutuksen myötä olen päässyt jakamaan oppimiani asioita myös muulle työyhteisölleni.”

”Tutkinnon koulutuspäivät oli hyvin räätälöity omaa kehittämiskohdetta silmällä pitäen. Keskustelu muiden opiskelijoiden kanssa toi ymmärrystä ja näkökulmaa omaa alaan. Kiitos opettajille tsemppaamisesta ja hyvistä vinkeistä ja kannustamisesta!”

Kysy lisää!

Piiroinen Tiina

Opettaja

+358504419938

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

2.9.2024 / tarvittaessa joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

2.9.2024 / tarvittaessa joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu