Ammatillinen koulutus

Kohti kannattavampaa toimintaa

Keuda, Verkossa
Hinta
150 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Hinta
150 EUR
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kohti kannattavampaa toimintaa

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Esihenkilö, vie tiimisi kannattavampaan toimintaan

Usein tiimin esihenkilölle talouden hallinta ja talousosaaminen on vierasta ja joskus jopa pelottavaa. Hanki nyt osaamista kannattavasta toiminnasta käytännönläheisesti verkko-opintoina.

Esihenkilön tulee ymmärtää talouden perusasiat, jotta hän osaa kehittää tiimin tai organisaation kannattavuutta. On ymmärrettävä esimerkiksi henkilöstön johtamisen merkitys kannattavuudessa ja miten vaikkapa hävikki vaikuttaa toimintaan.

Esihenkilö, tule kehittämään talouden ja kannattavuuden osaamistasi verkkokoulutukseen. Koulutuksessa sinusta ei tehdä kirjanpitäjää, vaan saat vankan paketin ja osaamisen kannattavuuden kehittämiseen tiimissäsi. Koulutus on käytännönläheinen ja täynnä esimerkkejä. Kaikki tekeminen keskittyy oman tiimisi tai organisaatiosi kehittämiseen. Koulutuksen aikana pohdit oman työsi kannalta, miten tiimisi tai organisaatiosi voi toimia kannattavasti sekä analysoit ja kehität toiminnan kannattavuutta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikaan saat tuhdin tietopaketin. Koulutus käsittää videoita ja pohdintatehtäviä. Samalla kehität oman yrityksen talouden johtamista. Aiheina ovat muun muassa:

Yleiset kannattavuuteen ja taloudenjohtamisen vaikuttavat tekijät

Tuloslaskelma ja tase Budjetointi Teho- ja tunnusluvut sekä mittarit Hävikki Hinnoittelu

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesihenkilönä, tiimiesihenkilönä tai ”kymppinä”, työskentelet sitten yrityksissä, kunnissa, hyvinvointialueilla tai järjestöissä.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Toiminnan kannattavuus (40 osp). Tutkinnon osa Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

40 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 3–6 kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 150 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Verkkototeutus

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Koulutus sisältää opiskelua omalla työpaikallasi sekä itsenäisesti verkossa, joten opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta. Lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta Teams-etäyhteydellä.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkototeutus. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta. Täydennät verkko-opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Moisiola Kari

Opettaja

+358504093805

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti kannattavampaa toimintaa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu