Ammatillinen koulutus

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
590 EUR + alv 24%
Aloitus
13 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
590 EUR + alv 24%
Aloitus
13 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti
Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat. Koulutuksen sisältö vastaa Keskuskauppakamarin uudistetun LKV-kokeen vaatimuksia.

Hakeminen

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kurssilla kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä – juuri ne, jotka ovat olennaisia kokeen läpäisemiseksi. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten hyödynnät sitä kokeessa. Valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Kustannukset

Osallistumismaksu 590 € + alv sisältää vuoden 2024 Kiinteistölainsäädäntö-kirjan.

Jos sinulla on vuoden 2023 Kiinteistölainsäädäntö kirja tai uudempi, voit käyttää tätä kirjaa. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen KAMPANJAKOODI-kenttään ”Ei lakikirjaa”, niin saat koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen, alennettu hinta on 501,50 € + alv.

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.