Ammattitutkinnot

Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
4–5 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 940 EUR + alv 24%
Aloitus
joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
4–5 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 940 EUR + alv 24%
Aloitus
joustava aloitus katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija

Rastor-instituutti
Käynnistä organisaatiosi vastuullisuustyö huippukouluttajien johdolla! Koulutuksessa opit, miten tehdään konkreettisia toimenpiteitä ja muutetaan vastuullisuus puheista käytännön toiminnaksi. Opit johtamaan vastuullisia valintoja ja tekemään kestäviä päätöksiä, jotka vahvistavat yrityksesi kilpailukykyä. Koulutuksen aikana luot yrityksellenne oman, strategialähtöisen vastuullisuustyön suunnitelman.

Hakeminen

Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija on ajankohtainen koulutusohjelma, jolla edistät organisaation ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä ja tuet uusien toimintamallien kautta liiketoimintaa. Saat koulutuksesta osaamista, jonka avulla luot vastuullisuudesta kilpailukykyä.

Koulutuksen hyödyt sinulle ja organisaatiollesi:

  • kytket vastuullisuuden liiketoiminnan kehittämiseen 
  • tunnistat uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia
  • teet organisaation vastuullisuustyön suunnitelman tai kehität olemassa olevaa
  • organisoit ja toteutat suunnitelman mukaista vastuullisuustyötä  
  • otat käyttöösi menetelmiä, joiden avulla analysoit organisaatiosi vastuullisuuden ja kestävyyden tavoitteita ja tuloksia
  • kehität vastuullisempaa organisaatiokulttuuria
  • viestit vastuullisuustyöstänne eri sidosryhmille.

Koulutusasiantuntijan kanssa suunnittelette tavoitteitasi tukevan yksilöllisen oppimispolun. Syvennyt itsellesi oleellisimpiin teemoihin valitsemiesi kokonaisuuksien mukaisesti. Voit ottaa opiskelusuunnitelmaasi mukaan esimerkiksi tiedolla johtamista, viestintää tai ketterän kehittämisen työkaluja. 

Koulutus on suunniteltu organisaation asiantuntijoille ja esihenkilöille, joiden tehtävänä on kehittää vastuullista, kestävän kehityksen periaatteiden viitoittamaa toimintaa. Voit aloittaa opiskelun joustavasti itsellesi sopivana ajankohtana.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit ja verkkokirjaston käytön.

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.