Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

kannettava tietokone pöydällä

Haluatko kehittää osaamistasi liiketoiminnan vaativissa asiantuntija-​ ja esihenkilötehtävissä? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on hyvät monikanavaiset viestintävalmiudet sekä kyky verkostoitua ammatillisesti. Työssäsi pystyt kehittämään liiketoimintaa sekä omaa osaamistasi tavoitteellisesti.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala valmentaa myynnin tai markkinointiviestinnän johtamiseen ja kehittämiseen monikanavaisesti. Kehität osaamistasi muun muassa myynnin johtamisessa ja valikoiman kehittämisessä, saat työkaluja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen sekä varmuutta alan esihenkilö-​ ja asiantuntijatehtäviin.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, eli ammattitaitoa hankitaan omassa työtehtävässä oppisopimuksella sekä tutkintokoulutuksessa, joka toteutetaan verkkovalmennuksena (synkroninen).

Opetuksen pedagogisessa viitekehyksessä korostuu aiemman osaamisen hyödyntäminen, dialogiin perustuva jakaminen, vertaisoppiminen sekä yhteiskehittely.

Teoreettista tietopohjaa ja osaamista laajennetaan henkilökohtaisella tiedon rakennusohjelmalla, joka sisältää seuraavia elementtejä: luku-​ohjelma, vierailut/benchmarking, valmentajan ja työpaikkaohjaajan/mentorin sparraushetket (two to one), kohtaamot, kokeilut omassa työssä.

Opinnot koostuvat 13 verkkovalmennuskohtaamisesta, ja henkilökohtaisesta tiedon rakentamisohjelmasta. Valmentajana ja tutkinnon vastuuopettajana toimii Tiina Mätäsjärvi Saskysta.

Opintojen suoritusaika on n. 12-14 kuukautta, sisältäen oppimista työssä sekä 13 oppimistiimin verkkovalmennuskohtaamista.

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto suoritetaan oppisopimuksella ja opinnot muodostuvat kaikille pakollisesta tutkinnon osasta vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60osp), sekä kahdesta valinnaisesta, tutkinnon suorittajalle räätälöidystä, omaa työtä kehittävästä tutkinnon osasta.

Valinnaisia/räätälöityjä tutkinnon osia ovat:

  • Myynnin johtaminen (60 osp)
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään koulutuksen kesto, laajuus sekä valittavat tutkinnon osat. Oma aiempi osaaminen huomioidaan suunnittelussa.

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutus on pääosin opiskelijalle maksutonta. Työantajan edellytetään nimeävän työpaikkaohjaaja opiskelijalle. Tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä oman suunnitelman mukaisesti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Tutkinto sopii sinulle, joka toimit tai olet siirtymässä itsenäiseksi myyntiedustajaksi ja myyt edustamasi yrityksen tuotteita jälleenmyyjille, suurasiakkaille tai kuluttajille, ja haluat sekä kehittää osaamistasi että osoittaa pätevyytesi virallisella tutkinnolla. Työhösi kuuluu esimerkiksi myyntityön johtamista ja suunnittelua, kaupankäyntiä tai myynninedistämistä.

Koulutuksessa on etua tuotetuntemuksesta, rohkeudesta, hyvistä vuorovaikutustaidoista sekä halukkuudesta oppia.

Jatko-opinnot

Erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on osallistujalle maksuton.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu