» SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut Facebookissa

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto Facebook

SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää SASKYn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta.

Huomioithan, että näiden avointen koulutusten lisäksi voit suorittaa oppilaitoksessa minkä tahansa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Jos olet kiinnostunut jonkin muun kuin nyt avoinna olevan tutkinnon suorittamisesta oppisopimuksella, ota meihin yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta.

Haluatko lisätietoa SASKY koulutuskuntayhtymän oppisopimuksesta?

Löydät lisätietoa SASKY oppisopimus- ja työelämäpalveluiden oppisopimuskoulutuksesta SASKYn nettisivuilta. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön ja saada sitä kautta vastauksia kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Hoikantie 15
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


SASKY koulutuskuntayhtymä oppisopimus Facebookissa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut täytä seuraavat tiedot: