AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | verkkototeutus / Savonia-ammattikorkeakoulu

Tietojenkäsittelyn tradenomina olet tietojenkäsittelyn asiantuntija ja sinulla on myös hyvä liiketoimintaosaaminen. Opinnoissa voit yhdistää kiinnostuksesi molempiin. 

Tietojenkäsittelyn tradenomin työmahdollisuudet ovat laajat, ja tietojenkäsittelyosaamista tarvitaan kaikilla toimialoilla. Koulutuksessa painotetaan erityisesti datan käsittelyä ja sen jalostamista liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. IT-osaamistasi voit laajentaa usealla eri alueella valinnaisissa opinnoissasi: voit valita ohjelmointiosaamista sekä tietokoneverkko- ja tietoturvaosaamista. 

Opinnot toteutetaan kokonaan verkossa, joten opinnot sopivat mainiosti myös työelämässä oleville! Koulutuksessa ei ole lainkaan pakollisia lähipäiviä ja koulutuksen voit suorittaa joustavasti asuinpaikasta riippumatta. 

Koulutuksen sisältö

Savonia-ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn tradenomin koulutus on käytännönläheistä ja joustavaa. Koulutus toteutetaan työelämän osaamistarpeet huomioiden.Opinnoista saat kattavan tietojenkäsittelyn sekä liiketalouden perusosaamisen.   

Datan hyödyntämisen merkitys liiketoiminnassa kasvaa voimakkaasti. Savoniassa opit muun muassa data-analytiikkaa sekä datan visualisointia, ja valmistututtuasi osaat käsitellä ja jalostaa dataa. Erityisesti opinnoissa painotetaan, kuinka datan hyödyntämisen avulla voidaan kehittää liiketoimintaa ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta. Tämän osaajille on jatkuvasti kasvava tarve työmarkkinoilla. 

Tutkintoon sisältyy laaja valinnaisten opintojen osuus. Opintovalinnoillasi voit laajentaa tai syventää osaamistasi oman kiinnostuksesi sekä tarpeidesi mukaan. Tietotekniikan valinnaisia opintoja on tarjolla runsaasti ja voit hyödyntää niitä IT-osaamisesi laajentamisessa. Opintojen suorittaminen ja niissä menestyminen ei edellytä aiempaa osaamista datan analysoinnista tai tietotekniikasta. 

Tutkintoon sisältyvien liiketalouden opintojen lisäksi liiketalouden valinnaisissa opinnoissa on mahdollista opiskella esimerkiksi yrittäjyysopintoja. Käytännönläheisyyttä ja joustavuutta tukevat myös monipuoliset harjoittelumahdollisuudet.  

Uramahdollisuudet

Tietojenkäsittelyn tradenomeilla on jatkuvasti kasvava kysyntä työmarkkinoilla. Tietojenkäsittelyn ja liiketalouden ala on laaja ja uramahdollisuudet erittäin monipuolisia. Työpaikkanasi voi olla eri toimialojen yritykset tai esimerkiksi julkinen sektori. 

Tyypillisesti tietojenkäsittelyn tradenomit työllistyvät liiketoiminnan kehittämisen, hallinnon, tietohallinnon ja ICT-palveluiden asiantuntijatehtäviin, joissa on tarpeen yhdistää tietojenkäsittelyn sekä liiketalouden osaamista.  

Esimerkkejä mahdollisista tehtävänimikkeistäsi: data-analyytikko, konsultti, tietojärjestelmäsuunnittelija, liiketoiminta-analyytikko, Business Solution Developer. 

Opinnot antavat hyvät valmiudet toimia myös yrittäjänä.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu