Valmennuskurssit

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Läpäise liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan AMK-valintakoe Valmennuskeskuksen AMK-valmennuksen avulla!

Valmennuskeskuksen AMK-valmennus on kokenein kurssijärjestäjä 20 vuoden ja yli 20 000 osallistujan kokemuksella. Kurssipalautteiden perusteella 98 % suosittelee Valmennuskeskuksen kursseja!

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala on ammattikorkeakoulujen toiseksi suosituin ala. Keväällä 2023 suomenkielisiin alempiin tradenomitutkintoihin pyrki yli 25 000 hakijaa. Suosituimmista koulutuspaikoista käydään kovaa kilpailua. Esimerkiksi Haaga-Helian tradenomikoulutukseen oli yli 10 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohti.

AMK-valintakokeeseen on vaikea valmistautua itsenäisesti, koska vanhoja valintakokeita ei ole saatavilla eikä kokeeseen ole tiettyä ennakkomateriaalia mitä opiskella. Valmennuskeskuksen AMK-valmennuksen avulla harjoittelet eri koeosioiden keskeisiä sisältöjä, tehtävätyyppejä ja koetaktiikkaa. Kurssien opetuksen sisältö ja materiaalit on rakennettu niin, että ne tukevat perusteellista valmistautumista ja parantavat moninkertaisesti onnistumismahdollisuuttasi.

Valmennuskeskuksen AMK-valmennuksessa:

 • opiskelet AMK-valintakokeessa vaaditut sisällöt teoriaopetuksen lisäksi käytännön esimerkkien ja valintakoetta vastaavien tehtävien avulla
 • kokeneet asiantuntijaopettajat vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti niin oppitunneilla kuin AMK-netin kysymys-vastauspalvelun kautta
 • harjoittelet jopa yli 1 800 AMK-valintakokeen tyyppistä harjoitustehtävää AMK-netissä
 • teet 5 täysimittaista AMK-harjoituskoetta, joiden avulla harjoittelet kunkin koeosion taktiikkaa, erilaisia tehtävätyyppejä, ajankäyttöä ja vastausrutiinia
 • saavutat itsevarmuuden osaamisestasi ja saat tukea ja tsemppiä luku-urakkaasi koko kurssin ajan

Valmennuskeskuksen AMK-kurssivalikoima:

 • Etäopetuskurssit: Osallistut luennoille aikataulun mukaisesti omalla tietokoneellasi juuri siellä missä haluat. Luentojen lisäksi käytössäsi on itseopiskelukurssin opetusvideot ja materiaalit, sekä tutorointi koko kurssin ajan. Tutorit ovat valmennuskurssin käyneitä ja sisään päässeitä AMK-opiskelijoita ja heihin voi olla tutorkertojen lisäksi yhteydessä matalalla kynnyksellä.
 • Helsingin kurssit: Lähiopetusta sisältävät kurssit sopivat pääkaupunkiseudulla tai sen lähellä asuville. Erinomainen vaihtoehto luokkaopetusta kaipaaville. Tälläkin kurssilla luentojen lisäksi käytössäsi on itseopiskelukurssin opetusvideot ja materiaalit, sekä tutorointi koko kurssin ajan.
 • AMK-netti + videot: Laajin itseopiskelupaketti. Teoriaa, opetusvideoita, tehtäviä jokaisesta koeosiosta ja harjoituskokeita. Voit myös esittää opettajalle kysymyksiä, ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
 • AMK-netti: Suppeampi itseopiskelupaketti, josta on karsittu opetusvideot pois. Teoria, tehtävät, harjoituskokeet ja kysymysmahdollisuus opettajalta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu