Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Haaveiletko opiskelupaikasta liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alalla?

Valmennuskeskuksen kurssilla hiot taitosi huippuunsa ja saat itsevarmuutta haastavaan liiketalouden ja tietojenkäsittelyn AMK-valintakokeeseen. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun lähtötasoosi ja tavoitteisiisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja.

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alalle hakee vuosittain kymmeniä tuhansia opiskelijoita, joten valintakokeeseen on valmistauduttava hyvin. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, erilaisten aineistojen tulkitsemista suomeksi ja englanniksi sekä kykyä päätöksentekoon.

Valmennuskeskuksen laadukkaiden kurssien avulla saavutat valintakokeessa vaadittavan osaamisen tason ja itsevarmuuden. Valittavanasi on lähiopetuskurssi, itseopiskelupaketti, verkossa toteutettavan Online-kurssi tai opetusvideoita sisältävä kotikurssi.

Miksi valmennuskurssille?

”En keksi parannettavaa! Kurssi motivoi opiskelemaan valintakokeeseen erittäin hyvin! En tiedä olisinko lukenut/treenannut valintakokeisiin yhtään ilman tätä kurssia. Tuntuu, että menen paljo varmempana valintakokeeseen tämän kurssin ansiosta.”

– Valmennuskeskuksen kevään 2021 AMK-kurssilainen

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan valmennuskurssilla valmistaudut pääsykokeeseen tehokkaasti, sillä kurssilla keskitytään kokeen kannalta oikeisiin asioihin. Ammattitaitoiset opettajat, laadukkaat materiaalit ja helppokäyttöinen oppimisympäristö tukevat oppimistasi koko kurssin ajan. Opettajien lisäksi tukenasi ovat myös tutorit, joiden puoleen voit kääntyä milloin tahansa.

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: