AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi

Tradenomin tutkinto hakusessa, mutta pääsykokeet pitäisi vielä läpäistä?

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alalle hakee vuosittain kymmeniä tuhansia opiskelijoita, joten jos opiskelupaikan meinaa saada, on valintakokeeseen valmistauduttava hyvin. AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, erilaisten aineistojen tulkitsemista suomeksi ja englanniksi sekä kykyä loogiseen päätöksentekoon. Etenkin matematiikka tuottaa monelle tradenomin opintoihin pyrkivälle päänvaivaa ja siksi kannattaakin karistaa turhat epävarmuudet pois ja hoitaa matikan osaaminen kerralla kuntoon tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen kursseilta pääsi eniten kurssilaisia haluamiinsa ammattikorkeakouluihin. Voit siis luottaa siihen, että oli huolenasi sitten matematiikka tai jokin muu pääsykokeissa vaadittava aihealue, niin valmennuskurssilla se käydään niin tehokkaasti läpi, että itse pääsykoepäivänä voit astella kokeeseen itsevarmuutta puhkuen. Yritys on Suomen suurin ja tunnetuin valmennuskurssien järjestäjä, ja kursseja onkin järjestetty jo lähes 50 vuoden ajan. Siellä siis todellakin tiedetään mistä tulokselliset ja toimivat valmennuskurssit syntyvät ja miten opiskelijoiden osaamisen taso hiotaan sille tasolle, mitä se pääsykokeissa vaatii.

Valmennuskursseilla opiskellaan tehokkaasti niin opettajan opastuksella, tehtäviä ja harjoituskokeita tehden, kuin opetusvideoidenkin avulla. Vaikeatkin asiat selitetään auki perusteellisesti ja sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta – oli kyseessä sitten mikä opiskelumuoto tahansa. Yhteydenpito opettajiin onkin saanut paljon kiitosta kurssilaisilta, ja laadukkaan opetusmateriaalin lisäksi kurssien tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.

”En keksi parannettavaa! Kurssi motivoi opiskelemaan valintakokeeseen erittäin hyvin! En tiedä olisinko lukenut/treenannut valintakokeisiin yhtään ilman tätä kurssia. Tuntuu, että menen paljo varmempana valintakokeeseen tämän kurssin ansiosta.”   – Valmennuskeskuksen kevään 2021 AMK-kurssilainen 

Liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssit:

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa. Etenkin elokuun kurssi on matikkapainotteinen.

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita. 

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla. 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: