Kansanopistot

Työ- ja organisaatiopsykologia

Työväen Akatemia, paikassa Kauniainen (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työ- ja organisaatiopsykologia

tyttö ja poika opiskelee

Oletko kiinnostunut työn ja organisaatioiden psykologiasta? Tähtäätkö hr-asiantuntijaksi, työterveyspsykologiksi, rekrytointikonsultiksi tai työhyvinvoinnin ammattilaiseksi? Haluatko kehittää valmiuksiasi johtamiseen ja esihenkilötyöhön?

Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnoissa (25 op) perehdytään monipuolisesti työelämän erilaisiin ilmiöihin. Opinnoissa tutustutaan työ- ja organisaatiopsykologian keskeisiin perusteorioihin ja työelämän aihealueisiin. Opinnot järjestetään Itä-Suomen yliopiston (UEF) avoimen yliopiston opetussuunnitelman mukaisesti, ja ne voi hyväksilukea sivuaineeksi yliopistotutkintoihin.

Opintojen pakolliset teema-alueet käsittelevät työ- ja organisaatiopsykologian teorioita, käytäntöjä, tutkimusta ja soveltamista, minkä lisäksi pääset valitsemaan valinnaisia opintoja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi toimivasta vuorovaikutuksesta, tulevaisuuden työelämätaidoista, työhyvinvoinnista, työyhteisöistä sosiaalisina järjestelminä ja organisaatioiden johtamisesta.

Työväen Akatemian opiskelijana voit suorittaa myös muussa oppiaineessa perusopinnot tai valinnaisia opintoja. Laajaan opintotarjontaan kuuluu muun muassa kauppatieteiden, oikeustieteen, psykologian, kasvatustieteen, erityispedagogiikan, politiikan ja viestinnän tutkimuksen, sosiaalitieteiden ja sosiaalityön sekä historian ja yhteiskunnallisen muutoksen yliopisto-opintoja.

Toteutus

Opiskelun tueksi järjestetään viikoittaista lähiopetusta ja ryhmänohjausta, mutta opinnot suoritetaan tekemällä itsenäisiä verkkotehtäviä joustavassa aikataulussa.

Ryhmänohjaajalta saat tukea suomen- ja englanninkielisen kurssimateriaalin lukemiseen sekä tieteellisen tekstin kirjoittamiseen. Vertaisryhmissä keskustellaan työelämän ajankohtaisista aiheista ja oppisisältöjen käytännön merkityksestä.

Kohderyhmä

Työ- ja organisaatiopsykologian opinnot sopivat kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle. Erityisen hyvin opinnot soveltuvat sivuaineeksi, jos haaveilet esihenkilötyöstä, ihmisten ja muutosten johtamisesta, organisaatiokonsultoinnista, rekrytointiprosessien vetämisestä tai työterveyden ja henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työ- ja organisaatiopsykologia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...

Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu