Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi

Haluatko valmistautua psykologian pääsykokeeseen tehokkaasti ja motivoituneena?

Valmennuskeskuksen psykologian kurssilla hiot taitosi huippuunsa, oli kyseessä sitten tilastollinen osaaminen, laskeminen tai aineistotehtävät. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava lähiopetuskurssi, matemaattisten perustaitojen kurssi ja suosittu Online-kurssi. 100 % kevään 2021 Online päiväkurssilaisista suosittelee Valmennuskeskuksen psykologian kursseja!

Psykologia on vuosittain yksi suosituimmista hakukohteista ja opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua: esimerkiksi keväällä 2021 Helsingin yliopistoon pääsi opiskelemaan vain noin 2 % kaikista psykologian hakijoista. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa matemaattis-loogista päättelyä, aineistokoetaitoja ja tilastollista osaamista. Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokainen kurssilaisensa kohti unelmiensa opiskelupaikkaa.

Miksi valmennuskurssille?

”Valmennuskurssista oli suuri apu pääsykokeisiin valmistautumisesta. Kurssin avulla sain tarvittavaa apua ja motivaation opiskeluun, siitä kiitos huikeille opettajille. Kurssin puolelta sain myös tarvittaessa tukea omaan tekemiseen ja siitä suuri plussa. Tutorit ja opettajat olivat läsnä meitä varten. Mahtavaa oli, että Valmennuskeskuksen kautta sain myös ajankohtaista tietoa pääsykokeista. Kiitos laadukkaasta opetuksesta!”

– Valmennuskeskuksen psykologian kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Psykologian kursseilla keskitytään pääsykokeessa vaadittaviin asioihin ja opettajina toimivat alansa huippuosaajat, jotka havainnollistavat haastavaa valintakoemateriaalia. Psykanetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja varmista osaamisesi pääsykokeessa!

Psykologian kurssien sisältö (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: tilastot ja menetelmät sekä valintakoeaineisto
  2. Runsaasti tehtäviä ja vaiheittaiset mallivastaukset
  3. Aineistokoeharjoitukset
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Opetusvideot
  6. Tutorointi
  7. Kurssitakuu

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: