Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Video

Psykologian valmennuskurssin hyödyt - kurssilaiset kertovat!

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi

Haaveiletko psykologian opinnoista?

Valmennuskeskuksen psykologian kurssilaiset täyttivät 100 % Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen valintakoepaikoista vuonna 2020!

Psykologiaa voi opiskella Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Useimmissa yliopistoissa psykologian laitos on joko filosofisen tai yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan alaisuudessa. Poikkeuksena on Helsinki, jossa psykologiaa opiskellaan lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Psykologian opiskelupaikkojen suosio on viime aikoina ollut kasvussa. Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen avulla onnistut pääsykokeessa. Lähiopetuskursseja järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Etäopetuksena toteutettavan Online-kurssin voit käydä missä vain. Näiden lisäksi valittavanasi on opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelumateriaalit.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta saat laadukasta opetusta, jonka avulla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Psykologian kurssien sisältö

  1. Opetus
  2. Harjoituspääsykokeet
  3. Opetusvideot
  4. Sähköinen oppimisympäristö, Psykanetti
  5. Tutorointi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: