Etsi koulutusta 👉
Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja 1. moduuli

Hinta
418,33 - 418,33 EUR + alv 25,5% (yht.525 EUR)
Aloitus
14 tammikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Hinta
418,33 - 418,33 EUR + alv 25,5% (yht.525 EUR)
Aloitus
14 tammikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 418,33 EUR + alv 25,5% / osallistuja

Koirien koulutusohjaaja 1. moduuli

valkoinen koira nurmikolla

Koulutusohjaajan opetuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutusohjaajan opetuksen tärkein tavoite on oppia ymmärtämään koiraa eläimenä ja rakentaa kaikki tekeminen niin, että koiran hyvinvointi on koko ajan mukana tekemisessä. Kaikki tehdään koiralähtöisesti.

Opiskelun sisältö:

  1. Moduuli

Koiralähtöisyys / Hyvä johtajuus ja vanhemmuus / Koiran kommunikointi / Rauhoittavat signaalit / Ohjaajan kehon ja äänen käyttö / Koiran palkitseminen

  1. Moduuli

Koiran stressi / Koiran stressin laskeminen arjessa ja opetustilanteissa / Virikkeistäminen / Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen / Huomiomerkin käyttö arjessa

  1. Moduuli

Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen sekä Huomiomerkin käyttö arjessa jatkuu / Koiran oppiminen ja oppimisen osa-alueet / Muistilla on väliä / Koulutusohjaajan hyvinvointi

  1. Moduuli

Kertausta edellisistä moduuleista toivomustesi mukaan.

Koulutusohjaajan verkko-opetuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko Live-verkko-opetuksessa tai Omatoimisessa verkko-opetuksessa.

Koulutusohjaajan Live-verkkokoulutus

Live-verkko-opetuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. Live-verkkoopetuksen voit suorittaa myös niin ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi. Voit myös opiskella niin, että osallistut live-verkkotapaamisiin kun se sinulle sopii ja jos joku kerta jää väliin, niin opiskelet ne luennot nauhalta. Opiskelu on hyvin joustavaa ja voit itse päättää milloin mitenkin toimit.

Seuraavan Live-verkkokoulutuksen 1. moduuli  alkaa 14.1.2025

Koulutusohjaajan Omatoiminen verkkokoulutus

Päivämäärät: Voit aloittaa omatoimisen verkkokoulutuksen vaikka heti!

Voit aloittaa opiskelun silloin kun se parhaiten sinulle sopii. Opiskelet täysin omaan tahtiisi, ja valmistut, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kaikissa opetusmuodoissa ryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. Kaikissa opetustavoissa käytettävissäsi on opettaja aina, kun tarvitset häntä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

14 tammikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Omaan tahtiin

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta koulutuksesta

Kouluttajat

Opettajana toimii Raili Halme

Kustannukset


  1. Moduulin hinta on 525 euroa (sis. alv). Voit tietysti maksaa myös kaikki neljä moduulia kerralla, jolloin saat 5% alennuksen. Voit myös sopia maksusta osissa. Hinta sisältää opetuksen ja siihen liittyvät materiaalit sekä opetuksessa tarvittavat muut asiat. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja 1. moduuli? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu