Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja (verkko-opiskelu)

Hinta
423,39 EUR + alv 24% (yht.525 EUR)
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Hinta
423,39 EUR + alv 24% (yht.525 EUR)
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 423,39 EUR + alv 24% / osallistuja

Koirien koulutusohjaaja (verkko-opiskelu)

valkoinen koira nurmikolla

Koulutusohjaajan verkko-opetuksia on kahdenlaisia. Voit opiskella joko Live-verkko-opetuksessa tai Omatoimisessa verkko-opetuksessa.

Live-verkko-opetus

Live-verkko-opetuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä.

Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin.

Live-verkkoopetuksen voit suorittaa myös niin ettet osallistu live-tapaamisiin vaan opiskelet seuraamalla nauhoitteita sekä tekemällä kotitehtäviä omaan tahtiisi. Voit myös opiskella niin, että osallistut liveverkkotapaamisiin kun se sinulle sopii ja jos joku kerta jää väliin, niin opiskelet ne luennot nauhalta.

Opiskelu on hyvin joustavaa ja voit itse päättää milloin mitenkin toimit.

Omatoiminen verkko-opetus

Omatoiminen verkko-opetus toimii niin, että opiskelet itseksesi täysin omaan tahtiisi. Jos sinulle herää kysymyksiä, voit aina kysyä opettajalta laittamalla hänelle viestiä sähköpostilla, tekstiviestillä, soittamalla tai varaamalla ajan henkilökohtaiseen zoom-palautetapaamiseen.

Omaehtoiseen verkko-opetukseen voit lähteä mukaan milloin se sinulle parhaiten sopii. Opiskelutahdin määräät itse oman elämäntilanteesi mukaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjaajan molemmissa verkko-opetuksissa etenet moduuleittain. Jokainen moduuli sisältää 6 osiota, johon kuuluu noin kahden tunnin luento/nauhoite, materiaalit, kotitehtävien tarkastus ja palautetapaamisten pitäminen opettajan kanssa ja paljon muuta.

Opiskelun sisältö:

1. Moduuli
Koiralähtöisyys / Hyvä johtajuus ja vanhemmuus / Koiran kommunikointi / Rauhoittavat signaalit / Ohjaajan kehon ja äänen käyttö / Koiran palkitseminen

2. Moduuli
Koiran stressi / Koiran stressin laskeminen arjessa ja opetustilanteissa / Virikkeistäminen / Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen / Huomiomerkin käyttö arjessa

3. Moduuli
Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen sekä Huomiomerkin käyttö arjessa jatkuu / Koiran oppiminen ja oppimisen osa-alueet / Muistilla on väliä / Koulutusohjaajan hyvinvointi

4. Moduuli
Kertausta edellisistä moduuleista toivomustesi mukaan.

Moduulit suoritetaan järjestyksessä, sillä silloin opit asiat siten, että edellinen moduuli antaa valmiudet ymmärtää seuraavan moduulin asiat.

Moduulien yhteydessä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoituksia ja lähetät ne opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssista ja käytännön näytöstä videoidaan vähintään yksi osio ja toimitetaan opettajalle. Videoista saa palautteen opettajalta palautetapaamisissa, joihin voi varata ajan niin usein kuin haluaa opettajan kanssa käydä asioita läpi.

Toiveena on, että sinulla on oma koira/koiria, jonka/joiden kanssa voit tehdä
käytännön harjoituksia. Jos sinulla kuitenkaan ei ole omaa koiraa, se ei estä sinua
opiskelemasta, mutta sinulla on hyvä olla mahdollisuus työskennellä jonkun koiran/koirien kanssa, jotta saat käytännön harjoitusta ja pystyt tekemään kotitehtävät.

Hakeminen

Lisätietoja yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109. 

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaajan koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Jokaisen moduulin hinta on 423,39 EUR + alv. (Kokonaishinta on 525 euroa). Laskun voi maksaa osissa.

Jos maksaa osissa, laskuun lisätään 10 euroa laskutuslisä/lasku. Minimihinta osamaksussa on 175 euroa + 10 euron laskutuslisä/lasku. Osamaksuista kannattaa ottaa yhteyttä koulutuksen järjestäjään.

Dog Oriented Institute ei kuulu automaattisesti opintotuen piiriin, koska se on
yksityinen yritys. Opiskelijoista osa on saanut tukea osa ei ole saanut tukea.
Kannattaa aina etukäteen varmistaa, mikä on oma tilanteesi koskien
opintotukea. Täältä saat lisätietoja koskien aikuiskoulutuksen tukien
hakemista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.